لپ تاپ - فکر میکردم فقط رم پایینه
:n03:
Printable View
لپ تاپ - فکر میکردم فقط رم پایینه
:n03:
دست شما درد نکنه ولی مگه این پچ برای دایرکس نیست ؟ من فکر کنم با توجه به پست اول دایرکس 11 رو ساپورت میکنهنقل قول:
گرافیک هم رادیون 5730 هست
با این حال نصب کنم ؟
دوست عزیز یکی از دلایلاش دایرکس 11 هست وویندوز 64بیت هستنقل قول:
درکل اصلا این بازیهی نیست که بشه بالپتاپ بتونی اجراکنی کمترین رم مورد نیازبازی 6گیگ هست که رمه لپتاپ شما 4گیگ هست تازه اونم درکل 2.80گیگش فعال باشه بدلیل اشغال شدن رم توسط برنامه ها وویندوز
گرافیکتون هم باشرایط بازی جوردرنمیاد پس انتظار روون نشون دادن وبراحتی اجراکردن بازی نباشیدخیلی ضعیفه
این بازی رو گرافیک سنگین میچرخه رمت 12گیگ سیپیوت هم8هسته ای باشه یه گرافیک ضعیف نمیتونی اونجوری که خودت میخوای اجراش کنی بازم لگ داره باورت میشه اینوباچشای خودم دیدم
راستش این بازی از بنا خودش مشکل دارهنقل قول:
خیلی ها هستند با سیستم بالا هم تو اجرای این بازی دچار مشکل ان
همه راه ها رو که به ذهن می رسید گفتیم
حالا فیکس دایرکت رو هم امتحان کن
البته بعد نصب رم فیکس و بریز
من هنوز مشکل لودینگ دارم :n29:
تو سیستم من بازی نصب و بدون هیچ مشکلی اجرا میشه اما بعد از 5 دقیقه و بعضی وقتها پس از 3 دقیقه بعد از یک صدا یی مثل صدای گیر کردن آهنگ بازی قفل میشه و صفحه سیاه میشه و حتی امکان خروج هم وجود نداره و مجبو میشم سیستم را ریست سخت افزاری بکنم
حتی چند بار این بازی رو نصب کردم و حتی با دو دو وی دی متفاوت هم نصب کردم ولی مشکل همچنان پابرجا بود
به هر کی میگم هیچ جواب قانع کننده ای نداد
کسی میتونه به من کمک کنه؟
مشخصات سیستم من به شرح زیر میباشد:
Intel Core i3-4130
ASUS H87-PRO
ASUS GTX650TIB-DC2 2GB 192 bit
Geil CL11-11-11 D3-1600 2*4G
Monitor : LG W2286L
مانیتور من تا 1050*1680 ساپورت میکنه ولی تو اندازه و یا کمتر هم اجرا نشد؟
در ضمن ویندوز من 8.1 و 64 بیتی میباشد
سلام ویندوز 7 64 بیتی دارم موقعه اجرا این ارور میده
directx encountered an unrecoverable error.
check the readme for possible solutions
دایرکس 11 نصبه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
احتمالا کارت گرافیک تون از 11 پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
مدل کارت گرافیک ؟
با گرافیک 5650 که از گرافیک شما پایینتره راحت اجراش کردم . سی پی یوم M460 که همچین سی پی یو قوی نیست. (تازه توربو بوست هم قطع کردم)نقل قول:
البته کیفیت بازیو تا اخر کم کردم . بجز رزولوشین که رو 1366*768 گذاشتم . قشنگ اجرا میکنه . باید از catelys هم تنظیم کنی که راحت اجرا کنه .
رو رم 4 هم نصب کردم .قشنگ اجرا شد (با فیکس ) . فقط لودش کمی طولانی تر میشه
ضمنا رو لپتابم n5010 اجرا کردم پس احتراما به پی سی یا لپ تاب مربوط نیست به قطعات مربوطه .
در کل اگه اگه سی پی یوت ضعیف نباشه راحت میتونی بازی کنی. بشرطی گرافیک و کیفیت بازی برات مهم نباشه .
داداش پشتیبانی میکنه لپ تاپ 4540s HPنقل قول:
کارت گرافیک intel4000
amd7650HD
مشکل از کجاست؟