دادن ماشین ب خیلی چیز ها ربط دارهنقل قول:
مهمترینش موجودی شون هست
Printable View
دادن ماشین ب خیلی چیز ها ربط دارهنقل قول:
مهمترینش موجودی شون هست
من سمند ثبت نام کردمنقل قول:
فکر کنم سمند ماشینی باشه که موجودی داشته باشن
کدوم مرحله رد بشه یعنی ماشین دیگه آماده شده؟
تاریخ فاکتور یا شماره بدنه؟
چون واسه من هنوز تاریخ فاکتور نخورده
هر زمانی شماره بدنه بخوره یا فاکتور بشه جفتش یکی هستنقل قول:
ایول برید ماشین بخرید حالو ببرید. ماشینای زیر آفتاب مونشونو دارن رد میکنن به شما. جنسای رو دست موندشونو!
روزی بیست تا از این ماشینای مثلن مدل بالا میاد مغازه ما. نصفشون پشیمون هستن، اون نصفی دیگه هم هنوز حالیشون نشده چه کلاهی سرشون رفته!!!!
تا حالا چند تا 405 صفر دیده باشم که از کنار سرسیلندرش روغن زده بیرون خوبه؟ 405 صفر که توی گیربکسش واسکازین نریختن چطور؟ یا اونایی که توی 5 هزار کیلومتر سه لیتر روغن کم میکنن؟!!! از واشر سوختنشون که دیگه اصلن نمیشه گفت!
اینا اومدن یه کم از ماشینای بنجلشونو با وام 25 ملیونی دادن به مردم، میدونستن که بقیشو مردم خودشون میان دنبالش و با التماس میخرن!!!
ایشالله که برا شما ماشینا کار بده و مثل مشتریای من نباشید!
نقل قول:
راهنمایی لطفا:n36:
خانواده هر ماشینی یعنی موقع ای که دعوتنامه صادر میشه یا خودمونی بخوام بگم چند ماه قبل از تحویل خودرو شما میتونی مدل پارس رو انتخاب کنی مثلا بگی elx میخوام یا موتور ۲۰۶ میخوام یا ساده میخوام یعنی محدودیتی نداری ممکن هم هست تا اون موقع مدل های جدید تری بیاد ولی اگر مدل خاصی انتخاب کنی همونو بهت میدننقل قول:
این نکته رو هم دقت داشته باش ممکن وقتی دعوت نامه برات میدن فقط ی مدل مسخره موجود باشه و مجبور بشی همونو انتخاب کنی
- - - Updated - - -
خانواده هر ماشینی یعنی موقع ای که دعوتنامه صادر میشه یا خودمونی بخوام بگم چند ماه قبل از تحویل خودرو شما میتونی مدل پارس رو انتخاب کنی مثلا بگی elx میخوام یا موتور ۲۰۶ میخوام یا ساده میخوام یعنی محدودیتی نداری ممکن هم هست تا اون موقع مدل های جدید تری بیاد ولی اگر مدل خاصی انتخاب کنی همونو بهت میدننقل قول:
این نکته رو هم دقت داشته باش ممکن وقتی دعوت نامه برات میدن فقط ی مدل مسخره موجود باشه و مجبور بشی همونو انتخاب کنی
بدنه و تاریخ فاکتور شدن هر دو با هم همزمان میشه و وقتی اینارو هم بخوره یعنی یک هفته ای ماشین میادنقل قول:
الان احتمالا در قسمت در حال صدور فاکتور هستی .
سلام دوستان
تحویل 20روزه ایرانخودرو واقعا درسته یا بیشتر طول میکشه؟
همین تحویلی که توی سایتش زده با مدل95
منظورم اینه که سر قولش هست 20روزه بده یا نه
سال های قبل تحویل فوری بهمن به چه صورت بوده
ممکنه به بعد عید بخوره یا نه؟
هفته پیش که ۱۰ روزه بود من ی پارس خریدم ۵ روزه اومد مدارکشم ۱ روز بعد از تحویل اومدننقل قول:
مبارک باشه انشاا...نقل قول:
کدوم شهر هستین؟ مدل ماشین 94 هستش؟
آره الان 20 روزه شده تحویل
تازه کارت هدیه هم برداشتن نامردا:n24:
من 17بهمن ثبت نام کردم کاش مثل شما باشه تحویلش