آخه قربونت برم شما کی اومدی که ما بهت شیرینی بدیم ؟؟؟
کلا روی هم رفته فکر نکنم بیشتر از 5 بار اومده باشی ! دروغ میگم بگو دروغ میگی !
اما باشه . من Xl هستم . هر وقت که همگی بودیم و جمعمون جمع بود ، شیرینی که سهله ، جون میدیم !
Printable View
آخه قربونت برم شما کی اومدی که ما بهت شیرینی بدیم ؟؟؟
کلا روی هم رفته فکر نکنم بیشتر از 5 بار اومده باشی ! دروغ میگم بگو دروغ میگی !
اما باشه . من Xl هستم . هر وقت که همگی بودیم و جمعمون جمع بود ، شیرینی که سهله ، جون میدیم !
آقا احسان عكساي غير اخلاقي رو چه رو كني چه نكني چه داشته باشي چه نداشته باشي من بهم بر نمي خوره اين شمايي كه مورچه گازت گرفته !!!:biggrin:
اولا كه اگه جواب هاي هوي باشه كه خب اون عكس كه از شما گذاشته شده فقط توي يه فيگور جديد هست كه خيلي هم رو بورسه:blush: اصلا هم غير اخلاقي نيست
دوما كه قرار به تهديد و اين حرفا نبوده
سوما من كه دعوا ندارم اينو ميگم براي همه بچه ها كه فكر نكنين اين حرفا رو با عصبانيت گفتم بلكه با همون حالت هميشگي خودم كه همه حرفامو با شوخي و خنده ميزنم اين ها رو هم به همون نحو گفتم
:puke: احسان حال میکنی یه دوتا از اون عکس های خلاف بذاریم :evil:
راستی عکسای منو بفرست بابا دلم واسه خودم تنگ شده
دوستایی که میخوان به بهنام جان پیام بدن به لینک زیر مراجعه کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم یکم گرد خاک کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول : پیشی ( امین ) جان منم هنوز موفق به زیارت شما نشودم امیدوارم که تو قرار های بعدی همدیگر را ببینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم : احسان جان مهدی رو تحدید میکنی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بزار من بگم من از تمام بچه ها یک عالمه عکس مخفی گرفتم فقط حال میده برای سوژه کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شما هم یک 4 ،5 تایی دارم میخوای بزارم همه بینن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگو 3سوت کارداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا شوخی کردم اگه تمام آدم وعالم جمع شن بگن بزار ، نمیزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آي يكي منو بگيره دارهم مي ميرم از عصبانيت
پس چرا هيچكي منو دوست نداره؟
هیچی ندارم که بگم !
فقط محمود جان ، مطمئنی که میخوای عکسهاتو ببینی !؟ یعنی توی همین تاپیک بذارم !؟ تابلو نباشه ما رو از توی انجمن بن کنن !!!
اگه جوابت مثبت بود ، من فرداش عکسهاتو میذارم .
مجید جان ، ما که مخلصیت خودمون رو اعلام کرده بودیم :)
میبینم که طرقه از اونجاش داره دود میزنه بیرون !!! شماره آتیش خاموش کنی کدومه : 110 - 118 - 1880 - 125 - 180 - 360 - ... !؟؟
سلام به همگی همون طور که می دونید من حمید هستم رشته حسابداری و دارای یک سری افتخارات که از ذکر آن معذورم:laughing: (از میلاد بپرسید) امیدوارم همه بچه های مشهد در همه کارها موفق باشند برای میلاد نیز آرزوی عدم مشروطی می نمایم:tongue: امیدوارم شرایطی پیش بیاید که من نیز در قرارها شرکت کنم به امید دیدار
:whistle:اگه دوست داری از سایت بندازنمون بیرون اون عکسا رو بذار همه ببینن:evil: :puke:نقل قول:
فقط محمود جان ، مطمئنی که میخوای عکسهاتو ببینی !؟ یعنی توی همین تاپیک بذارم !؟ تابلو نباشه ما رو از توی انجمن بن کنن !!!
اگه جوابت مثبت بود ، من فرداش عکسهاتو میذارم
مگه من مردم مهدی جوننقل قول:
آي يكي منو بگيره دارهم مي ميرم از عصبانيت
پس چرا هيچكي منو دوست نداره؟
من تو رو مهدی جون آی لاو یو
برای منم آرزوی عدم اخراج نمایید:whistle:نقل قول:
برای میلاد نیز آرزوی عدم مشروطی می نمایم
سلام.
براي من آرزوي چي ميكنيد :d
عكس ها هم براي من اول بفرستيد رخصت دادم بذاريد :d