**************نقل قول:
بزار ببینیم با این وضعیت جدید تو چند سال آینده چه خواهد شد !!
Printable View
**************نقل قول:
بزار ببینیم با این وضعیت جدید تو چند سال آینده چه خواهد شد !!
سلام دوستان
کسی لیسانس ازاد قبول شده باشه بعد از مدت 5 سال به نا به مشکلاتی نهایت بتونه کاردانی شو یعنی 75 واحد پاس کنه سربازی هم معاف نمیشه و تا شهریور 93 هم وقت داره کاردانی شو بگیره الن بخواد واسه کنکور سراسری دولتی ایسانس شرکت کنه و قبول شه میتونه بره از نظر معافیت تحصیلی مشکلی نداره نظام وظیفه میزاره ( تا شهریور کاردانیشو بگیره و مهر هم بره سر کلاس کارشناسی دولتی )
یه سوال دیگه مدل دوره دیپلم رو واسه ثبت نام کارشناسی میخواد از کجا بره بگیره دانشگاه یا بره همون مدرسه ای که پیش دانشگاهی و تموم کرده بود ؟
کد نظام وظیفه رو چی بزنه ؟
سلام دوستان.....
اقا ظاهرا من با مدرک کاردانیم میتونم توی این کنکوره شرکت کنم...(دیپلمم حسابداری و فنی میباشه ولی کاردانی دارم)...
حالا سوال من، در خصوص سوابق تحصیلی میباشه....
ایا برای من هم میخواد بره سوابق دوران هنرستان رو بیاره؟ اونجا به خاطر اینکه دیپلم حسابداری دارم و معدلم بسیار مزخرفه و نمره هام هم مزخرف تر، هیچ شانسی برای قبولی نخواهم داشت! :)....
اما اگر برای سوابق تحصیلی دوران کاردانیم رو بررسی بکنه، نمراتم بسیار عالی و معدلم هم بسیار خوب هستش....
اطلاع دارید که برای سوابق تحصیلی من، کدوم مورد رو بررسی میکنن؟؟؟
مسئلهی بعدیی که وجود داره این میباشه که من برای ثبت نام در دانشگاه های بخصوصی (۴-۵ دانشگاه خاص) میخوام بیام کنکور بدم، اگر رتبه ام بخوره، و اولویتهام برام بگیرن، ولی دانشگاه من رو به هر دلیلی پذیرش نکنه اونوقت چی میشه؟؟؟؟
مثلا من اولویت اول رو میزنم دانشگاه امام صادق یا امام حسین یا امام علی، اونوقت اگر این سه دانشگاه رتبه ام خوب باشه(فرضا!) و به هر سه بخوره، و امام صادق من رو راه نده، ایا میتونم برم سراغ اولویت دوم و به همین منوال اولویت های بعدی یا خیر؟؟؟؟
دوستان پاسخ این دو سوال برا من بسیار مهمه....
من اینو پرسیدم قبلانقل قول:
اگه مدرک معادل کاردانیتو بگیری حق ادامه تحصیل نداری و باید سربازی بری. ولی اگه از دانشگاه انصراف بدی یعنی مدرک کاردانیتو نگیری میتونی کنکور دوباره شرکت کنی
اقایان دانشجو و داوطلب سلام
برای کنکور ازمایشی چی لازمه چطوریه و هرکی هرچی می دونه درخدمتم
سال سوم ریاضی
معدل كارداني محسوب نميشه . . . . چون خيلي واضح گفته معدل كتبي ديپلم . . . .نقل قول:
در مورد اون دانشگاه هم اول شما ميريد مصاحبه ( بعد از اعلام رتبه ها و قبل از اعلام قبولي هاي نهايي ) . اگه مصاحبه قبول شده باشين اونوقت از طريق رتبه مورد پذيرش واقع ميشين( مثل بقيه رشته ها) . پس انتخاب هاتون جدا از همند و ربطي به هم ندارن . اميدوارم منظورم رو فهونده باشم /.. . ..
و حالا این سوال دیگهای رو بالا میکشه که من کاردانیم کامپیوتره و دیپلمم حسابداری، کنکور رو با چه عنوانی میدم؟ خودم میتونم انتخاب بکنم؟ الان دفترچه رو میخوندم ظاهرا باید گروه اموزشی اول ریاضی فیزیک رو بزنم که برم مهندسی کامپیوتر یا هر مهندسی دیگهای بخونم(برق یا کامپیوتر)... الان یعنی میتونم این کار رو بکنم؟نقل قول:
معدل كارداني محسوب نميشه . . . . چون خيلي واضح گفته معدل كتبي ديپلم . . . .
خوب، پس اگر تو مصاحبه هاشون قبول نشدم، خود به خود میرم به اولویت بعدی؟؟ ایا این امکان هست که من از یه اولویت بپرم به اولویت بعدیش در حالی که اون اولی رو قبول شده باشم؟نقل قول:
در مورد اون دانشگاه هم اول شما ميريد مصاحبه ( بعد از اعلام رتبه ها و قبل از اعلام قبولي هاي نهايي ) . اگه مصاحبه قبول شده باشين اونوقت از طريق رتبه مورد پذيرش واقع ميشين( مثل بقيه رشته ها) . پس انتخاب هاتون جدا از همند و ربطي به هم ندارن . اميدوارم منظورم رو فهونده باشم /.. . ..
فرضا من ایلام کامپیوتر قبول شدم به عنوان اولویت 5 ام( 4 تایدیگه مصاحبهای ها بودن که فرضا رد شدم یا اصلا اولویتم رو اونا نزدم!)، و اولویت 6 ام کرمانشاه و برق هست... ایا میتونم دانشگاه ایلام رو نرم ولی کرمانشاه رو برم(در صورتی که ایلام رو هم قبول شدم؟)...
من الان باید بشینم مثل بقیهی مردم کشور که برا کنکور درسای دبیرستانشون رو میخونن رو بخونم دیگه؟ یعنی فیزیک و شیمی دبیرستان که هیچوقت نداشتم و ریاضیات دبیرستان که هیچوقت نداشتم رو باید بخونم دیگه درسته؟؟؟
من الان کارشناسی علمی کاربردی دارم میخونم، واحد های پاس شده چی میشن؟ منطبق میشن یا نه؟
شرمنده اینقد سوالام مسخرههستن باور کنین من تا حالا 3 بار کنکور دادم و مجموعا 6 بار امتحان تستی دادم که همهاش رو قبول شدم از تیزهوشان تا ورودی کاردانی و ورودی کارشناسی علمی کاربردی ولی ویژگی همهی اونا این بوده که ادامهی کار خودم رو میدادم یا براشون مهم نبوده رشته و اینا یا فقط یه دونه اولویت بوده که زدم و الان میدونم که ظاهرا خود کنکور یه مسئله هستش و قسمت دیگش همین اولویت زدن و این حرفا و میخوام مطمئن بشم که میتونم به چیزی که خواستم برسم و اونوقت براش بشینم تلاش کنم نه اینکه الکی یه سال زحمت بکشم، اخرش ببینم که هیچی به هیچی حتی نمیتونم رشتهای که دوست دارم رو بزنم! :)....
دقيقا متوجه نشدم . منظورتون اينه كه چه گروه آزمايشي شركت كنيد ؟ يا عنوان ديپلم رو چي بزنيد ؟ عنوان ديپلم ميشه فني و حرفه اي و گروه آزمايشي هم كه دلخواه هست و ربطي به عنوان ديپلم نداره . فقط من نميدونم بدون مدرك پيش دانشگاهي چطوري ميتونيد كنكور شركت كنيد ؟؟؟؟نقل قول:
در مورد رشته هايي كه گفتيد 2 تا مرحله رو بايد سپري كنيد : اول قبولي در آزمون مصاحبه ( كه بعد از كنكور يه روزي خودشون اعلام ميكنن و ربطي به رتبه نداره) . دوم قبولي از طريق رتبه و كنكور كه بر مبناي اولويت هست و لازمه اش اينه كه مرحله اول رو گذرونده باشيد . . .
مواد آزمون براي همه يكسان هستش .
در مورد تطبيق واحد هاي پاس شده بستگي به دانشگاه مقصد داره . بعضي از دانشگاه ها ممكنه قبول كنند و يا قبول نكنند . دست خود دانشگاهه . بعد از قبولي يه درخواست ميديد واستون يه كميته تشكيل ميدن و يا واحد هاي پاس شده رو قبول ميكنند و يا قبول نميكنن .
--------------------------------------------------------------------------
ويرايش : دفترچه رو نگاه كردم و بله ميتونيد كنكور شركت كنيد . فقط اول كار بايد گزينه : ديپلمه سال 83 و قبل از آن يا ديپلمه رشته هايي غير از رياضي فيزيك ، تجربي ، علوم انساني و فرهنگ و معارف اسلامي هستم. . . . رو فعال كنيد .
كد ديپلم رو بايد عدد 13 بزنيد .
معدل دوره كارداني هم موقع ثبت نام ميخوان ازتون و مشمول سوابق تحصيلي هم نميشيد . . . پس با خيال راحت معدلتون رو وارد كنيد .
با سلام
این تبصره در دفترچه کنکور سال 93 اومده :
متقاضیانی که از سال 63 و 64 به بعد دو نوبت در آزمونهای ورودی (دوره های روزانه ) رشته های تحصیلی متمرکز و نیمه متمرکز پذیرفته شده باشند حق ثبت نام ندارند !
حالا من سوالم اینه که من دو بار کنکور دادم در رشته ی خودم ، چون فنی حرفه ای بودم یک بار برای کاردانی و یکبار هم برای کارشناسی ، یعنی کارشناسی ناپیوسته خوندم در رشته ی نرم افزار کامپیوتر، حالا این همه هم درس خوندم و تغییررشته دادم !!!!!!!! یعنی منظور این تبصره اینه که منم نمیتونم تو آزمون شرکت کنم ؟ برای شرکت در رشته ی تجربی میخوام اقدام کنم شاخه ی پزشکی .
خیلی اعصابم خورده یعنی چی این تبصره ؟
ممنون میشم جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد خبر: ۳۶۳۰۹۷
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور : آزمون سراسری سال آینده فقط برای۳۰ درصـد ظرفیت دانشگاه ها برگزار می شود و حدود۷۰ درصد ظرفیت دانشگاه ها و مراکز آزمون عالی بدون آزمون پذیرش خواهند داشت.
دکتر ابراهیم خدایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: بر اساس مصوبه امسال شورای سنجش و پذیرش دانشجو،30درصد ظرفیتی که برای آن کنکور سراسری برگزار می شود بیشتر شامل رشته های روزانه و شبانه(بدون شهریه) خواهد بود.
وی اضافه کرد: جمع رشته های با آزمون دانشگاه حدود150هزار صندلی است که با رشته های پرمتقاضی دانشگاه آزاد اسلامی در مجموع برای160هزار صندلی پذیرش دانشجو با آزمون است.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: البته سال گذشته ظرفیت رشته های بدون آزمون حدود53 درصد بود که بر اساس مصوبه شورای سنجش این رقم به70درصد رسید.
دکتر خدایی افزود: داوطلبان رشته های بدون آزمون می توانند در آزمون سراسری ثبت نام کنند اما شرکت نکنند و بر اساس سوابق تحصیلی شانس قبولی آنان در رشته های بدون آزمون محک می خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]