من با سوپر استار و رفقا هم که بازی میکنم گلم بخورم رو ضربه سر و کرنر و سانتر هست بیشتر به ندرت رو پاس عمق گل میخورم حالا میخواد بارسلونا بردارم یا ایراننقل قول:
علاوه بر تنظیمات باید بتونی کرسر رو بازیکن ها هم درست تغییر بدی (با rs ( و یارگیری خوبی کنی در این صورت محاله بتونن از رو عمق گل بزنن
من با همون ترکیب پیش فرض هر تیمی بگی بازی میکنم بازم خیلی کم از رو عمق گل میخورم وقتی شما و اکثر ملت از همون فوتبال 98 ps1 عادت شده براشون همش دستشون رو r1 (سرعت) و ضربدر هست تازه مربع هم میگیرن موقع دفاع دیگه توقع داری دفاعشون سرپیچی کنه نیاد برای دفع توپ؟نقل قول:
حالا جالبه دوستانی که از وضعیت خط دفاعی pes انتقاد میکنن بد نیست یه بار fifa13 هم نصب کنن اون وقت چی میگن پس
من کلا فیفا بازی نمیکنم پارسالم یه بار نصب کردم دو دست بازی کردم پاکش کردم باز دو هفته پیشدیگه خیلی 2013 pes بازی کردم و نکاتش هم اکثرا یاد گرفته بودم گفتم بذار فیفا نصب کنم شاید با بازی کردن فیفا هم به بهتر بازی کردن pes م هم کمک کنه نصب کردم وضعیت دفاع یعنی یه چیز فاجعه هست خود فیفابازها هم ازش مینالن میگن چرا دفاعش اینطوریه
pes که شاهکاره دفاع کردنش در مقابل فیفا
بعدشم نمیتونید باز یارگیری خوب انجام بدید و خط دفاعی رو نیارید جلو با 5-6 دفاع بازی کنید و select+r2 رو بزنید 3 بار بشه super defence :دی
========
بازم میگم اینایی که میگید باگ نیست مثلا یه باگ pes 2013 اینه که خطا کمی جلوتر از خط وسط زمین باشه پاس به عقب بدید مربع رو سریع بزنید میبینید دروازه بان حریف میاد جلو از بالای سرش رد میشه توپ این و میگن باگ