پست 222 را ببینیدنقل قول:
موفق باشید
Printable View
پست 222 را ببینیدنقل قول:
موفق باشید
دوستان سلام
من دو هفته اي است که ست آب باکس ماديران را گرفتم
قابليت ضبط داره به اين صورت که تنظيم مي شه تا در يک ساعت خاص و به مدتي قابل تعريف برنامه اي را ضبط کنه
دستگاه خودکار روشن ميشه و بعد از ضبط هم خودکار خاموش مي شه اما يکي از معايبش اينه که برنامه هايي رو که ضبط کرده در هيچ نرم افزاري نمي توانيم با صدا داشته باشيم يعني تصوير ضبط شده با کيفيت عالي ولي بدون صدا است.
از معايب ديگه که البته مربوط به فرستنده است تيکه تيکه بودن صداي شبکه هاي هشت . چهار و پرس تي وي.
حجم فايل هايي که ضبط مي کنه هم خيليه و به فلش مموري به حجم بالا نياز داريم تا بتونيم چند تا فيلم يا مستند جالبو ضبط کنيم.
ولي در کل دستگاه خوبيه
دوست عزيزم اشتباه ميكنينقل قول:
دستگاهي كه فرمت MPEG4 رو پخش كنه ميتونه برنامه رو نشون بده. من خودم استفاده ميكنم از اين دستگاه و برنامه هاي ضبط شده رو كه با فرمت MPEG4 هست ميبينم با ساير پلير ها
اون ايراد تكه تكه بودن دقيقا مربوط به فرستندته. با شركتشون تماس بگير كه برات درستش كنن يا يكم صبر كن تا فرستنده ها update شنن و دستگاه تو هم آپديت شه با اونا
علت اينكه حجم ذخيره شده بالاست اينه كه شما دارين با كيفيت DVD روي فلشتون ضبط ميكنين كه اين كيفيت باعث بالا رفتن حجم ميشه
قبلا هم دوستان گفتن با برنامه powerdvd روی کامپیوتر به راحتی میشه این فرمت رو با صدا تماشا کردنقل قول:
منهم تا دیروز همین مشکل رو داشتم اما بعد از خوندن این تاپیک و دانلود کردن powerdvd مشکلم حل شد
دوست عزيز با تشکر از راهنمايي شما
اما مشکل من عدم پخش از طريق ست آب باکس نبود بلکه مشکل صدا در کامپيوتر بود
در ضمن امکان تعريف نوع فرمت ضبط وجود نداره؟!!!!
دوست عزیزنقل قول:
دوستان گفتن که با نرم افزار Power DVD تو کامپیوتر با صدا پخش میشه
فقط مشکلش اینه که وقتی تبدیل میکنیم مثلا به DIVX بازم صدا نداره حتی با Power DVD :41:
دوست عزیز این نرم افزارهایی که گفتی چیه و کجاست؟نقل قول:
فایل خروجی دی وی بی من با فرمت TRP هست!!
البته من از دستگاه دی وی بی برای تلویزیون استفاده میکنما
مهم کدک فایل است پسوند در اینجا بی اثر است.نقل قول:
نرم افزارها رو هم در اینترنت جستجو کنید هست Nero WaveEditor هم اگر ورژن کامل Nero نصب شود داخلش هست برای StaxRip هم لینک زیر هست.
کد:http://www.free-codecs.com/StaxRip_download.htm
سلام
سایتی که قیمت انواع led و lcd رو تو بازار تهران داشته باشه رو می خواستم؟
ممنون
آره ايراد از فرستندست. كلا دستگاه نبايد كوچكترين مشكلي داشته باشه و اگر داشت با گارانتيش تماس بگير. كيفيتاش خيلي خوبه براي همين ميگم اگر ايراد ديدي تماس بگير با گارانتيشنقل قول:
از خود سايت ماديران ميتوني آپديت كني. اگر نرم افزاري بده تو سيات ماديران ميزنه
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
آره ضبطش همينطوريه . راس هر ساعتي بخواي روشن ميشه و ضبط ميكنهنقل قول: