نه دوست عزیز من هیگواین رو فصل 16-2015 خریدم و ماتا رو فصل 15-2014نقل قول:
دقت کنی من 3 تا عکس از نقل و انتقالاتم گذاشتم که هرکدوم برای یه ساله
Printable View
نه دوست عزیز من هیگواین رو فصل 16-2015 خریدم و ماتا رو فصل 15-2014نقل قول:
دقت کنی من 3 تا عکس از نقل و انتقالاتم گذاشتم که هرکدوم برای یه ساله
سلام
آقا ما تازه کاریم!
تیم اتلتیکو مادرید رو برداشتم
خوبه؟
تو بازی دوستانه با وستهم 2-1 بازی رو باختم!
عالیه...فالکائو رو داری...ادریان و دیگو کاستا...خیلی متیونی باهاش مانور بدی...
اقا یه چند تا بازیکن جوان و خوب به قیمت کم معرفی میکنید؟
با اینتر رفتم فقط 4.5 میل بودجه داره:دی
بیشترشونم پیرن
اصلااز تیم های رده بالا مثل اتلتیکو مادرید و اینتر شروع نکنین چون تا دستتون راه بیفته اخراج میشین! از یک تیمی مثل بتیس یا هول سیتی ... که سطح انتظارشون بقا در لیگه شروع کنید که اگر تونستین بالاتر از حد انتظار هم نتیجه بگیرین باشگاه برای فصل یک مقدار به بودجه اضافه کنه.
شما که رفتی اینتر احتمالا برف ایتالیا رو ندیده اخراج میشی!:n02:
نه من قبلا هم بازی کردم تیماییقوی مثل چلسی و تیمای ضعیف ترنقل قول:
اینتر امسال هشتم شده تو لیگ و اصلا هم وضع مالیش خوب نیست
فکر نکنم قوی تر از تیمایی مثل فیورنتینا و روم و ... باشه
کلا تیم شاخی نیست انتظار بالایی هم نداره:n02:
فقط یه چیزی
ترکیب ثابت تیم رو چطوری میشه تغییر داد؟
فیورنتینا واقعا خرکی خرج میکنه...فصل قبل((2015-2016))به تنهایی 89 میلیون بوند بازیکن خرید....و در فصل حاظر((2016-2017))هم تا الان اینقدر خرج کرده و قراره لوکاس مورا رو با 18 میلیون و رومولو رو از اسبارتاک مسکو با 22 میلیون بوند بخره...یعنی میشه چقد جمعشون؟به 100 میرسه فک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان چیه من یک بازیکن 19 ساله دانمارکی رو میخواستم بخرم استعداد یاب ها بهم گفتن استعداد اون سه ستاره است حالا که خریدمش کمک مربیم میگه این بازیکنی که خریدی استعدادش 4/5 ستاره است !!!! حرف کیو این وسط قبول کنیم ؟:n13:
خب هر کسی یه نظری داره دوست من..تصمیم گیرنده ی اصلی تو هستی...تعداد ستاره ها به کل بازیکنان "کنونی"شما هم مربوط میشه...مثلا اگر یه تیم معمولی باشی یه استعداد یاب رو بفرستی واسه تحقیق با توجه به بازیکنان موجودت به اون بازیکن ستاره میده...ولی شاید وقتی اون بازیکن رو خریدی بازیکنای دیگه شما یا رفتن یا ضعیف تر شدن...کلا اختلاف نظر بین مربیان و استعداد یاب ها زیاد هستن....
نکته ی مهم:نظر دادن راجع به بازیکن و یا استعدادی موقعی درست میشه که اون "استعداد یاب"ویژگی judging player potential اش از 15 به بالا باشه....در خصوص بازیکنان غیر جوون((24 به بالا)) judging player ability اون استعداد یاب باید از 15 به بالا باشه تا بشه کاملا به حرفش تکیه کرد.