احتمال میدم ویندوزت خرابه کار زیاد میکشه از سیستم.در هر حال یه بار باتری رو فول شارژ کن بعد بزن به لپتاپ و فقط روشنش بزار (آهنگ و این چیزا نزار باهاش) مثلا فقط وب گردی کن بعد ببین چقدر نگه میداره.نقل قول:
Printable View
احتمال میدم ویندوزت خرابه کار زیاد میکشه از سیستم.در هر حال یه بار باتری رو فول شارژ کن بعد بزن به لپتاپ و فقط روشنش بزار (آهنگ و این چیزا نزار باهاش) مثلا فقط وب گردی کن بعد ببین چقدر نگه میداره.نقل قول:
بله دقیقا!نقل قول:
نه فقط من اصولا همه ی لپ تاپای این مدل همین طورن!
این کاری که دوستمون گفتو بکن.
اصلا فقط تسک منیجرتو باز بذار هیچ کاری نکن ببین مصرف cpu ت چه طوریه! اصولا باید رو 1-4 % باشه.
کی بود یه بار می گفت numlock ش خود به خود خاموش می شه؟!
آقا منم دقیقا همین مشکلو پیدا کردم!!
نمی دونم نرم افزاریه ،سخت افزاریه....
خیلی عجیبه!
من هر سری که می خوام عدد بزنم می بینم numlock خاموشه!
شما رو VMWARE نصب کردین یا با ویندوز دوال کردین؟من هر دو رو نصب کردم درایور وای فای و گرافیک و رم ریدر و بلوتوث و ...(اینا یادم بود) رو نشناختن.(هر سه تا لینوکسی که گفته بودم).نقل قول:
الان اوبونتو رو رو VMWARE دارم ولی وقتی بدون ماشین مجازی یه لطف دیگه ای داره.سرعت بوت لینوکسات رو میشه بگی چقدره؟دمای سیستمت چطوره؟
نقل قول:همین کارو کردم بازم فقط 1 ساعت و 45 دقیقه شارژ نگه داشتنقل قول:
والا نمیدونم باطری شما چه طوری این همه شارژ نگه میداره
من بودم. هنوزم به صورت random این مشکل پیش میادنقل قول:
مثلا یه حالت دردسر سازش وسط چت هست که کلی تایپ میکنی و enter میزنی ولی سرتو که میاری بالا میبینی هیچ عددی تایپ نشده و جمله هات ناقصه
سلامنقل قول:
شما رو VMWARE نصب کردین یا با ویندوز دوال کردین؟من هر دو رو نصب کردم درایور وای فای و گرافیک و رم ریدر و بلوتوث و ...(اینا یادم بود) رو نشناختن.(هر سه تا لینوکسی که گفته بودم).
الان اوبونتو رو رو VMWARE دارم ولی وقتی بدون ماشین مجازی یه لطف دیگه ای داره.سرعت بوت لینوکسات رو میشه بگی چقدره؟دمای سیستمت چطوره؟
من اوبنتو - بک ترک رو خیلی راحت و به صورت LIVE از رو فلش اجرا میکنم .
همه چی رو هم راحت میشناسه
راستش رو این لپ تاپ ویرچوال کردم.ولی قبلا رو سیستمم نصب داشتم تقریبا همه چیو خودش می شناخت صدا و شبکه و گرافیک...نقل قول:
حالا اینو نمی دونم دقیقا ولی صداش که realtek ه شبکش هم atheros ه غیر ممکنه این دو تا رو نشناسه وایرلس هم که اینتله عجیبه که می گی نمی شناسه! در مورد بلوتوس بله کلا اکثرا با شناسایی بلوتوس تو لینوکس مشکل دارن باید بر حسب مدل چیپت سرچ بزنی احتمالا یه چیزی واسه اش پیدا می کنی!
آی گفتی...نقل قول:
منم دقیقا وسط چت این مشکل واسه ام پیش میاد!!!! مثلا الان روشن می کنم یه عدد باش می زنم 5 دیقه بعد که دوبازه می خوام عدد بزنم می بینم numlock خاموشه!!
من حدس می زنم مشکل از یکی از همین اپلیکیشنای لنوو باشه شاید مثلا energy management !
در مورد باتریت هم زمان طبیعی این لپ تاپ همینه تو سایت notebookcheck هم تو همین مایه هاست!
حالا اگه شما مصرف سی پی یوتو چک کردی بالا نبوده حتما باتریت یه مشکلی داره
ممکنهنقل قول:
مخصوصا اینکه برنامه Synaptics هم با درایور موسم که A4Tech هست مشکل داره طوری که بعضی وقت ها Scroll موس از کار میفته. یه بار که برنامه A4Tech رو می بندم و دوباره اجرا می کنم دوباره راه می افته
لنووو ام با این نرم افزاراش :sq_11:
در مورد باطری هم والا نمیدونم
اخه 2 ماه نیست که لپ تاپو گرفتم
برنامه ای هست که مقل هارد در مورد باطری و وضعیت درست یا خراب بودنش اطلاعاتی رو بده؟
اون synaptics ش که افتضاحه! هر چند ثانیه یه بار کرش می کنه.من که رسما تا حالا نتونستم از تاچ پد استفاده کنم :)نقل قول:
والا چیز حرفه ای ای سراغ ندارم یه نرم افزاری بود به نام battery optimizer من قبلا داشتمش یه چیزایی داشت ولی فک نکنم خیلی به درد بخور باشه!
داداش این تاپیکو ببین: با نرم افزار این تاپیک میزان فرسوده شدن باتری رو بهت میگه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]