بودجه رو تا 10 میلیون بالا بردم.الان بین پراید هاجک و معمولی موندم کدوم رو بگیرم.یه سوال دیگه اونم این که به نظر شما تا 8 هزینه کنم بعد دو تومن هم واسه ماشین خرج کنم این بهتر نیست؟نقل قول:
هاجبک با 111 فرقی داره؟میشه گازسوز کرد؟
Printable View
بودجه رو تا 10 میلیون بالا بردم.الان بین پراید هاجک و معمولی موندم کدوم رو بگیرم.یه سوال دیگه اونم این که به نظر شما تا 8 هزینه کنم بعد دو تومن هم واسه ماشین خرج کنم این بهتر نیست؟نقل قول:
هاجبک با 111 فرقی داره؟میشه گازسوز کرد؟
هاچ بک های قدیمی با هاچ بک 111 یک دنیا فرق دارن فقط موتوری و فنیشون شبیه به هم هست.نقل قول:
هاچ بک رو اگر گاز سوز کنید علاوه بر اینکه کل فضای صندوق عثب از بین میره خیلی خطرناک هست
خدایی نکرده اگر ضربه شدید به پشت ماشین بخوره انفجار حتمی هست.
با 10 میلیون تومان پراید مدل 88 میتونی به راحتی پیدا بکنی
انتخاب بین هاچ بک و صندوقدار هم کار سختی نیست ببین اگر پراید رو بیشتر خانوادگی میخوای استفاده کنی
و میبینی به صندوق نیاز داری صندوقدار بخر. اینو خودت باید مشخص کنی
ممنون که وقت میذارین و پاسخ میدین.به نظر شما تا هشت تومن میشه هاجبک خوب پیدا کرد؟دو تومن رو هم واسه اسپرتش میتونم خرج کنمنقل قول:
با 8 میلیون تومان هاچ بک مدل 84 میشه پیدا کرد .نقل قول:
نظر من اینکه 2 میلیون تومان رو بزار روی پولت و فعلا یه ماشین مدل بالاتر و تمیز تر بخر
بعدا به مرور زمان اسپرتش کن.
البته تصمیم نهایی با شماست
سلام.ماشین هایی مثل شورولت ، کامارو که دو دره.به جر کامرو چه ماشین های دیگه دو در هستش که تا ده بشه خریدش
به تاپیک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
اساتید خودروهای آمریکایی راهنماییتون میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی دوستان عزیزمیخواستم یه دوو سیلو بخرم به نظر شما با قیمتی حدود 6تا 6.5 پیدا میشه یا برم سراغ پراید. تواین قیمت چه مدل پرایدی میشه خرید
یه دوو ریسر نقره ی هست ولی خوب از ظاهرش خوشم نمی آدولی موتورش تازه تعمیر لاستیک و... تازه بدنه دور رنگ قیمت 4.5 میلیون نظر شما چیه
دوستان ما یه ماشین شاسی بلند ارزون برای کوه وکویر میخوایم
که هر روز مکانیکی نباشیم
لوازم یدکیش هم نایاب نباشه
چی بگیریم؟از کجا بگیریم؟
با حدود ده تومن میتونید toyota 2f بگیرید، البته باید خوب بگردید تا تمیزش رو با این قیمت پیدا کنید، شهرهای بانه ، سقز، بوکان ، مهاباد فراوونه.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دیروز نمایشگاه بودم.پراید مدل 72 رنگ اطلسی اول فکر کردم مدلش 88 89 هستش وقتی پرسیدم تعجب کردم.یارو گفت 70 هزارتا کارکرده و فنیش عالیه ببر به مکانیک نشون بده.قیمت هفت و نیم
ارزش خرید داره؟