این الان عالیه ایولنقل قول:
fanoostalaei جان مال شما هم سرور لندن ات عالی بود لطفا این داخلی نگذار خوب داخلی معلوم که خوب هست شبکه ملی امده
Printable View
این الان عالیه ایولنقل قول:
fanoostalaei جان مال شما هم سرور لندن ات عالی بود لطفا این داخلی نگذار خوب داخلی معلوم که خوب هست شبکه ملی امده
نقل قول:
ایول عالیه سرویست 1-2 مگ هست الان؟
خوب سروس منم وصل شد . اینم از وضعیت نوین نت در اهواز - مرکز رجایی . سرویس 512 تا 2مگ . پینگ که فعلا تعریفی نداره !! ولی سرعت لود صفحات فوق العاده بالاست !! سرعت هم که عالییه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما من همچنان یک روز درمیون غروبها قطعی دارم
پشتیبانی هم که 4 به بعد جواب نمیده
سلام
من مودم Asus DSL-N10 دارم که به صورت PPPOE تنظیم شده که وقتی با لبتاپ می خوام بهش وصل بشم Security Key می خواد.
حالا کاری که می خوام انجام بدم اینه که با PC که گیرنده وایرلس نداره از طریق کابل شبکه به این مودم وصل بشم
مشکل اینه که وقتی کابل شبکه رو وقتی به کارت شبکه کامپیوتر وصل می کنم بدون اینکه کامپیوترهیچ پسوردی بخواد به اینترنت وصل میشه و من می خوام اینجوری نباشه و مثل وایرلس با Security Key به اینترنت وصل بشه
اگه نرم افزار خاصی هم این کارو انجام میده خوشحال میشم پیشنهاد بدید
چون مودم به صورت PPPOE تنظیم شده با روشن شدنش به اینترنت وصل میشه. برای کاری که شما می خواید انجام بدید باید مودم رو به صورت Bridge تنظیم کنید و بعدش داخل ویندوز یک کانکشن PPPOE بسازید.نقل قول:
lمن دیشب ساعت 11.30 تا 12 داشتم باهاشون حرف میزدم!!!!!!!!نقل قول:
پینگ لندنم ببینید چقدر کم شده
عالیه:sq_24:
ایول بابا ترکوندیها اینننننننننننهنقل قول:
چشمت نزنند :sq_9:
البته تو سرویس قبلی مخابراتم با لندن پینگم 130 بودنقل قول:
ولی کلا چون نوین این نیم بها رو داره برای من خیلی عالیه و هم اینکه ترافیک سرویس هاش خیلی نسبت به بقیه زیاده