پارس انلاین نمایندگی مشکین شهر ( برو تو سایت خودت سرویس رو شارژ کن ) (سرویس نامحدود اضافه نشده )
پارس انلاین استان اردبیل ( بعد کلی حرف و دعوا و خالی بندی ..... رسما گفت داریم ولی نمیدیم)
من از کجا پیگیر بشم اخه :19:
پارس انلاین نمایندگی مشکین شهر ( برو تو سایت خودت سرویس رو شارژ کن ) (سرویس نامحدود اضافه نشده )
پارس انلاین استان اردبیل ( بعد کلی حرف و دعوا و خالی بندی ..... رسما گفت داریم ولی نمیدیم)
من از کجا پیگیر بشم اخه :19:
بچه ها میگم من تو این هفته اخیر از وقتی که این چیزپیان ها رو دست کاری کردن اصلا اینترنت معمولیم هم مشکل دار شده
نمیدونم موضوع چیه ولی اسکایپ وصل نمیشه از اونور minilyrics نمیتونه وصل شه ارور میده بعد sync فایرفاکس بلکل از کار افتاده و مشکلات مشابه
شما از این مشکلات ندارید؟
به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور باید شکایت کنی با مستندات اگر می تونی از داخل سرویسی که باید شارژ کنی هم عکس بگیر و براشون ارسال کن که نمایش بده در لیست سرویسهاشون نیست با آدرس کامل وب سایت
[QUOTE=Meysam93;6525255]نمیدونم شما متوجه شدی یا نه ولی اینی که من گرفتم خیلی عاشقه!! 3 روز 220 بود بعدش 4 روز شد 10 بعدش 3 روز 220 الان دوباره 10... و از اونجایی که سرویسم 512 هست و شما 128 مال من رو روی 10 میبندن تعرفه شما رو روی 3 4 :41:
الانم معلوم نیست ممکنه یهویی خوب شه دوباره
دست های نا پیدای شرکت کامل معلومه :31:[COLOR="Silver"]
باز خوش به حالت که چند روز خوبه اما مال من در روز فقط 2 ساعت خوبه اونم معلوم نیست چه ساعتیه اینا فقط پول میخواند چون اقتصاد مال خر هست:27: مهم نیست بزار فشار بیاد شاید انقلاب شد:21:
اينا جنبه اين كارارو ندارند همين الان تو اين چند وقته ريدن تو اينترنت :21:
آقا این مخابرات شهر خراب شدمون(قم)پارسال نامحدود می داد امسال هم محدودش کرده هم شبانه نداره این طور هم که معلومه اصلا و ابدا نمی خواد این قانون جدید رو اجرا کنه(تازه کارمندش مسخرون هم کرد گفتش که یه دوربینی جلوش بوده همین طوری یه چیزی گفته برای خودش!!!!!!!!!)
حالا از مخابرات به کی باید شکایت کرد؟
سازمان تنظیم مقررات!!!!!!!!
شکایت دزد پیش شادزد بردن است
سلامنقل قول:
مخابرات هم با اون امکانات عصر حجرش!
منم مخابرات دارم. شبانه که نداره. 256 گرفتم 4 گیگ در ماه! حجم ها رو کپی پیست کردن برای همه سرویس ها!
یه پرداخت اینترنتی هم نداره که این همه پا نشیم از اینور شهر بریم اونور شهر.
معنای دولت الکترونیک رو هم فهمیدیم!
یه طوری کارمندش نشسته انگار نه انگار قانونی اجرا شده و ابلاغ شده! طوری که آدم به خودش شک می کنه ولی به یارو نه!
من بعد از این میرم شاتل چون شرکت دیگه ای، شهرک قدس رو پشتیبانی نمی کنه.
نمی دونم چرا و لی هر چی بیشتر سرویس دهنده ها از ارایه این سرویها تفره میرن ها بیشتر حس میکنم این سروسیها خوب باشه.
چرا به سایت سازمان تنظیم مقرارت سر نمی زنید اونجا جا برای شکایت داره هم اونجا سر بزنید و هم تلفن دارن
بله شاتل هم تسلیم شد و سرویسهای cra نامحدود را اریه کرد.:
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/craprices/