من فکر میکنم شما به خصوص به خاطر حساسیتت برای میزان خواب با پزشک هم مشورت کنی بد نباشهنقل قول:
با اينکه نيم ساعت از خوابم زدم اما بازم بيش از 7 ساعت ميخوابم وگرنه با کاهش خواب به کمتر از 7 ساعت بشدت مخالفم
الا" که تست ميزنم در اکثر مبحث ها دفعه ی اولم هست که اقدام به تست زنی کردم و بيشتر برام جنبه ی آموزشی داره باز هم نياز هست سرعتی بزنم؟
منظورتون از نتيجه معکوس تأثير منفی ای هست که روی روحيه و اعتماد بنفس ميذاره هست؟
اگر روی روحيه و تمرکزم کار کنم فکر کنم بشه مثل بازيکن فوتبالی که آسيب ديده اما به مسابقه و بازی ادامه ميده من هم با قدرت به درس خوندن ادامه بدم
البته سخت هست ولی شدنی هست
با سپاس از پاسخگوييتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین سرعت داشتن فرق داره با زمان گرفتن . من نگفتم هر تستی رو زیر 1 و نیم دقیقه بزنی
من دارم میگم طبق تجربه ی من برنامه ریزی هدف محور خیلی بیشتر از زمان محور کاربرد داره !
یعنی شما به جای اینکه بگی امروز 10 ساعت میخونم بگی امروز به اندازه 10 ساعت مفید از خودم کار میکشم !
این 10 ساعت مثلا میشه 40 تا تست دیف ... 40 تا تست فیزیک ... 50 تا شیمی... الی آخر
این سرعت برای اینه که یادگیری عمیق تر شه و بین مطالب فاصله نیوفته و از آزمونا عقب نمونی
مثلا منی که تو 10 ساعت 100 تا تست میزنم و وسط هر دو تا تست نیم ساعت خستگی در میکنمو در و دیوار رو نگاه میکنم با شما که میتونی همین زمان 400 تا تست بزنی به نظرت نتیجمون یکی میشه ؟
نتیجه معکوس یعنی اینکه شما اگه وقتی حالت خوش نیست یه درسو بخونی چون بازدهت کمه کمتر میفهمیش . بعد تو امتحانا نمره کم میگیری بعد از هرچی درسه زده میشی خستگیشم به تنت میمونه !
به جاش اگه مرور کنی و جاهایی رو که تستاشو زدی برای تسلط تست بیشتر بزنی تو این مواقع هیچ مشکلی برات پیش نمیاد
ببین بازیکن فوتبال بازیش زیر 2 ساعته
شما کنکورت یه ساله ! خیلی فرق دارن . باید تمام تلاشتوکنی که بیشتر از تحملت به خودت فشار نیاری وگرنه اگه وسط راه ببری کلی طول میکشه تا دوباره شروع کنی تازه اگه بتونی شروع کنی ...
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
1شما اون کسانی رو که حفظ میکنن کتابای زرد و آبی رو بزار به حساب کسایی که تو کنکور با سهمیه شاهد و غیره مثل آب خوردن رتبشون از ما بالاتر میشهنقل قول:
-بله ارزیابی ازمون مهتر از ازمون دادن هست.ولی اینکه بخواد با این روش پیش برود جالب نیست. در مجموع کانون داره فرد رو به طرف این سوق میده که بیان از کتابهاش بخرن .تا سودش بیشتر بشه.یک ازمون خوب باید فرد رو به این طرف سوق بده که به طور مفهومی درس بخونه نه اینکه حفظ بکنه.
2-نه من دارم میگم اگر قرار هست همون سوال های کتابش رو تو ازمونش بده.خب کتابش رو میخری خرج اضافی هم نمیکنی.وگرنه بله منطق ازمون دادن با تو خانه تست زدن خیلی فرق داره.
3-خب این کار داره فرد رو به سمت حفظ کردن سوق میده.نه فهم سوال.و سوال تکراری توی یه ازمون معنی نداره.
4-هر دو موافقیم
5-اینهم که شما رضایت دادی ...
6-ازمون های معمولی که اضطراب ندارن که بخواد فرد رو نگران بکنه.این امار شما توی یکسال زیاد میشه ومدار قابل توجهی هست.
7-بحث پشتیبان من خودم چند بار باهاش روبرو شدم که میگم خوب نیستن..چون اغلب پشتیبان ها دانشجو هستن و برای هر دانش اموزش 1200 ت هر جلسه میدن زیاد براشون نمیصرفه.و وقت نمیزارند زیاد.یا مثلا برای انتخاب رشته دانشگاه ازاد یه سی دی و دفتر چه انتخاب رشته بود.پشتیبان داشت ازش تعریف میکرد(برای سود خودش) بچه ها ازش پرسید رشته های ستاره دار و دایره و مثلث چین گفت باید برید از تو دفترچه بخونین.من میگم کانون هدف کسب سود هست این تو موارد گوناگون به اثبات رسیده.بگزیم ....
8-این فقط نظر من نیست.نظر خیلی از اساتید کنکوری هست
9-ببین ازمون های گاج از لحاظ جامعه اماری تقریبا برابر با کانون هست.حالافرضا کمتر باشه اغلب کسانی که توی گاج میان معدل بالا و تیزهوشانی دارن.برای همین رغابت با افراد درس خون هستش.و سوالات گاج و مطابقت اون با ازمون سراسری خیلی بالا هست.
بعد هم من تیزهوشانم 95 درصد قلمچی میرن و چند نفری هم گزینه 2 ! هیچکس هم گاج نمیره