بهترین برنامه برای اینکه dvd های فیلم رو به mkv و یا avi تبدیل کنه چیه ؟
ممنون
Printable View
بهترین برنامه برای اینکه dvd های فیلم رو به mkv و یا avi تبدیل کنه چیه ؟
ممنون
ممنون میشم یه نفر جواب بدهنقل قول:
سلام
برای نمایش روی تلویزیون های LCD نیاز به تبدیل فرمت swf به فرمت wmv و mpg دارم. ممنون.
سلام. برنامه های زیادی در این زمینه هست ! میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : ( مخصوص تبدیل فرمت فلش / swf به فرمت wmv و mpg و ... ) ! :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
با سلام
نرم افزاری میخوام که فایلهای movرا کاهش حجم بدهد
لطفا یک برنامه خوب معرفی کنید
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
شما از برنامه پایین استفاده کنید ! :n01:نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
فایلهای فلشی که من دارم اولش که باز میشه باید گزینه play رو بزنم تا شروع کنه. یعنی یه حالت منویی داره. این برنامه ها قابلیت استخراج فایل ویدیویی و حذف منو از اول فایل رو دارند؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
فایلهای فلشی که من دارم اولش که باز میشه باید گزینه play رو بزنم تا شروع کنه. یعنی یه حالت منویی داره. این برنامه ها قابلیت استخراج فایل ویدیویی و حذف منو از اول فایل رو دارند؟
سلام
درخواست برنامه AVIConverter ( مخصوص mp4پلیر مارشال ) را دارم . این برنامه کارخانه ای است و سایر برنامه ها ویژگی های انحصاری را برای تبدیل مناسب جهت پخش در دستگاه را ندارند . ورژن جدید این برنامه رو از آدرس زیر دانلود کردم ولی وقتی روی دکمه کانورت کلیک میکنی هیچ اتفاقی در برنامه نمی افته . توی سون , 8 و اکس پی تست کردن همینطوریه.نمی دونم مشکل از کجاست.
لطفأ کمکم کنید.
اینم لینک اون سایت
سلام. خب شاید برنامه شما رجیستر نشده ! برای درخواست کرک به انجمن پایین مراجعه کنید : :n01:نقل قول: