اقا يعني هيچ كس در منطقه فرد اسدي سرويس 512 نداره؟؟؟؟ كه سرعتش رو اعلا كنه؟؟؟ و چه قيمتي گرفته و اينكه نامه هر چي باشه قبول ميكنه مثل شركت هاي ديگه؟!!
Printable View
اقا يعني هيچ كس در منطقه فرد اسدي سرويس 512 نداره؟؟؟؟ كه سرعتش رو اعلا كنه؟؟؟ و چه قيمتي گرفته و اينكه نامه هر چي باشه قبول ميكنه مثل شركت هاي ديگه؟!!
اگه کسی میدونه راجع به این اعداد توضیح کامل بده
downstream Upstream
SNR Margin : 26.0 8.0 db
Line Attenuation : 33.5 19.0 db
Max Rate : 10752 1196 kbps
CRC : 1108 0
دوستان در منطقه فرد اسدي كسي 512 داره اعلام كنه سرعت و قيمتش رو . ممنون
دوستان مراکز مخابراتی سرعت بالاتر از 512 نمیدن ؟؟؟( امروز من رفتم پرسیدم میگن 512 بیشتر نمیدن ؟درسته )
به طور معمول پینگ شما (4.2.2.1 ) در چه رنجی هست ؟
کسی از دوستان در مناطق مخابراتی پاسداران با پیش شماره 2256-2258 هم از این سرویس استفاده کرده ؟ خوب هست ؟
پینگ مخابرات که معمولا بالاست
345
باز خیلی عالیه اگه 512 بدننقل قول:
کرج باید خود کشی کنی شاید 256 بدن شاییییید
فکر نکنم 512 بدهند مراکز مخابراتی که نامحدود سرویس میدهند مثل شهر تهران بیشتر از 256 نمی دهند
سرعت 256 هم سرعت بین 28 تا 30
من خودم ساعت 9 صبح رفتم مخابرات ( میدون تختی )نقل قول:
خونگی رو 128 و 512 هم شرکت ها یا دانشجو با نامه و ....
ولی مهم کیفیت هست که ظاهرا با فرمایشات دوستان چیز بدرد بخوری نیست
کسی هست از مخابرات جماران ADSL گرفته باشه؟
بله مخابرات متاسفانه پینگ بالایی داره برای من بعضی وقتها قطع میشه و سرعت جالبی نداره و ناراضی هستم ترجیح میدم برم همون وایمکس 512 بگیرم خیال خودم راحت کنم. حداقل پول میدم یه کیفیت نسبی داشته باشم مخابارت وقتی بابت 512 نامحدود 20 هزار بگیره خوب معلومه که چی داره ارائه میده و اینکه بین 10 نفر شیر هستش حداقل وایمکس ایرانسل بین 8 نفر هست و 2 نفر هم 2 نفره و اینکه کیفیت ها خیلی فرق میکنه. مخابارت سیستم هاشون قدیمیه چون بودجه درست حسابی ندارن و حمایت نمیشن. این مدت اینترنت رو هم راه انداختن فقط برای سیسات خودشون که همه چی دست خودشون باشه.