فرگوسن: با بازگشت چیچاریتو و درخشش ولبک، انتخاب کار سختی است
سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد در گایان دیدار دوشنبه شب تیمش مقابل تاتنهام که با برد 0-3 یونایتد همراه بود به این نکته اشاره کرد که دانی ولبک، بعد از درخشش در این دیدار، برای او مشکل ایجاد کرده است.
این مهاجم جوان گل اول یونایتد را به ثمر رساند و نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت.
درپایان این دیدار فرگوسن با تمجید از این ستاره جوان که از نظر او بعد از انتقال قرضی به ساندرلند به بلوغ رسیده گفت:« ولبک توانایی فراوانی دارد ولی روند رشد او کند بود. زمانی که او در حال رشد بود، مشکل زانو داشت و در آن شرایطی بود که باید برایش صبر می کردیم.»
مربی یونایتددر ادامه صحبتهایش به اسکای سپورتس گفت:« زمانی که او به ساندرلند رفت، حس کردم که زمانی مناسبی است که او تبدیل به یک مرد شود. او رشد کرد و البته تنها 20 سال سن داشت ولی آینده روشی دارد.او زمانی که سریع بازی می کند، بازیکن خوبی است و زمانی که توپ را از دست می دهد هم عملکرد خوبی دارد.»
در این بازی خاویر ارناندس بعد از رهایی از بند مصدومیت در نیمه دوم بازی برای یونایتد وارد زمین شد و فرگوسن دراین باره گفت:« تو باید از تیمت به بهترین نحو ممکن استفاده کنی. سخت ترین بخش ماجرا این است که الان که چیچاریتو برگشته ، چه باید بکنیم؟ این مشکل بزرگی برای من خواهد بود.»
فرگی در بخش پایانی صحبتهایش به تحلیل بازی پرداخت و گفت:« عملکرد تیم ما در نیمه دوم فوق العاده بود. فکر می کنم شاهد بازی خیلی سریعی بودیم ولی نیمه اول این طور نبود. تاتنهام مالکیت زیادی بر توپ داشت و بازی کاملا برابر بود ولی در نیمه دوم عملکرد فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم.من راضی ام، چون این گویای آن است که ما هنوز به بازیکنان جوانمان ایمان داریم و هواداران این را می خواهند.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/23/2632095/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%DA%86%DB%8C%DA%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%88-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%B4%D8%B4-%D9%88%D9%84%D8%A8%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%AE%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
پی نوشت : پیرمرد کماکان به جوانانش اعتماد می کنه ، به نظرم هیچ لذتی برای پیرمرد بالاتر از این نیست که با این بها دادن به جوانها نتیجه می گیره .