چه تفاوتی بین مدرن ویرفیر و ورژن بلک اوپس هستش؟میگن که کمپانیا فرق می کنه چون خیلی سریع بازی های کال عرضه میشه...میشه بصورت کامل و مبسوط توضیح بدین....در ضمن این بازی ارزیابی تون چیه؟بهتره از bf3 هست یا نه؟
Printable View
چه تفاوتی بین مدرن ویرفیر و ورژن بلک اوپس هستش؟میگن که کمپانیا فرق می کنه چون خیلی سریع بازی های کال عرضه میشه...میشه بصورت کامل و مبسوط توضیح بدین....در ضمن این بازی ارزیابی تون چیه؟بهتره از bf3 هست یا نه؟
فرقش اینکه black ops توسط Treyarch ساخته شده و کلا این استدیو یا شرکت تو کار جنگ های جهانی و زمان گذشته است ولی سری های modern warfare توسط Infinity Ward ساخته شده و مربوط به جنگ های مدرن و زمان حال میشه .نقل قول:
کدوم بهتره که خب بستگی داره به سلیقه شما به نظر من BF3 .
نقل قول:
ببین 2تا شرکت سازنده ی بازی یعنی Infinity Ward که به اختصار میگن IW و Treyarch این چند سال اخیر مسئول ساخت بازی شدند.
Modern wafare 1 رو IW ساخت و برای اینکه نسخه بعد یعنی MW2 رو بسازه وبازی بهتری از آب دربیاد، Avtivision ناشر سری COD ، سیاستی رو دنبال میکنه و طبق همین سیاست ، یک سال بعد از MW1 ، شرکت Treyarch اومد و COD: World at War ساخت که مربوط به جنگ جهانی بود. یک سال بعد که میشه 2 سال بعد از MW1 دوباره IW نسخه MW2 رو ساخت. یک سال بعد Treyarch اومد COD: Black Ops رو ساخت و یک سال بعد هم دوباره IW نسخه MW3 رو ساخته و الان یک جماعت گیمر توی کل دنیا منتظر عرضه رسمی بازی هستند :31:
اینکه کدوم بازی بهتره کاملاً سلیقه ای هست اما اگر برات نقد سایت های معتبر بازی مهم باشه کلاً سری Modern Warfare نمراتش یک سر و گردن بالاتر از Battlefield بوده :46:
عزیز این سیستم پیسنهادی هستش و نه مینیمم...نقل قول:
بله عزیز یکی از موفقیتها و برتری های infinity ward همین هست که موتور گرافیکیش رو از اولین Call of Duty داره و واسه هر نسخه داره بهترش میکنه... کد نویسی طوری بوده که با سیستمهای ضعیف هم اجرا میشده...کد:Suggested system requirements
واسه همینه آنچنان تنظیمات گرافیکی توی بازی وجود نداره...
حالا شما ببین که یک شرکت مثل EAهر سال میاد هی engine بازی میخره و هر سال فقط ضرر میکنه...
دوستان کلا activision واسه ساختن بازی Call Of Duty دو تا استدیو داره که نسخه های فرد رو treyarch ساخته و نسخه های زوج رو IW ساخته...
کلا بهترین نسخه های این بازی IW ساخته اگه یادتون باشه-من از اولین نسخه این بازی رو دنبال کردم اون موقع که همه مدال بازی میکردن این بازی یه سر و گردن از مدال بالاتر بود...
پاک شود...
اصلا قابل قبول نیس ک بگیم گیم پلی سلیقه ایه! شما دو تا آدم پیدا کن ک سلیقشون کپ هم باشه ....سلیقه ها با هم دیگه فرق دارن ،گیمرم ب هر حال ادمه !نقل قول:
سلام بچه ها میگن بازی اومده کرکشم کرده اند درسته یا نه؟
آره درسته من الان دارم بازی مکینمنقل قول:
بازی اومده برای pc برم بخرم می تونم بازی کنم کرک شده؟هستش بخرم؟
برا PC یا کنسول؟نقل قول: