مرسي از جوابت:n12:
مرسي از جوابت:n12:
دوستان من تلویزیون ال جی LS46000 دارم 42 اینچ گیرنده دیجیتال داره . گاهی وقت ها کانال ها جاهاشون با هم به هم میخوره مثلا همین امروز داشتم شبکه ی ورزش میدیدم یهو دیدم زده سیگنال موجود نیست بعد دیدم شبکه ی ورزش مثلا از روی 17 به کانال 25 رفته چرا اینطور میشه ؟ چکارباید بکنم ؟
آفا این سری 6 های سامسونگ ، میشه باهاشون برنامه تلویزیون رو تو فلش ضبط کرد باهاش ؟!
سلام به همه.من سامسونگ 6950 گرفتم.این تلویزیون برای پخش فیلم سه بعدی از طریق فلش چه فرمت هایی رو می خونه؟
نقل قول:
هر فرمتی که بخوای
mkv
mp4
flv
و ....
با زیرنویس
میشکا جان میشه بررسی مدلهای اروپایی و امریکاییشو برات دریارم و مقایسه کنمنقل قول:
اما خودم به اینکار اعتقادی ندارم، چون این 2 برند هردو مونتاژ هستند و اینجا هم ایرانه، پس اگه مدلی که میخرید واقعا اون چیز جهانیش نباشه کاملا طبیعیه، من باشم خودم بررسی چشمی میکنم،
سری 5 سامسونگ خوبه، اون ls57000 هم ازش تعریف میکنن و قیمتشم رفته بالا تو سایتا، بازم با اینحال اگه دسترسی به فروشگاهی نداری تو شهرتون که بری ببینی بگو بررسی های خارجیشو یه نگا بندازم.
ممنون.ببخشید این سوالو اینجا میپرسم.یه سایت واسه دانلود فیلم سه بعدی میشه بهم معرفی کنید؟نقل قول:
سلام
وقت بخیر
چرا روی ال ای دی ها قابلیت تصویر در تصویر نمیزارن ؟ .. خاصیت ال ای دی هست یا سیاست شرکت ها ؟
دوستان در تلویزیون سامسونگ 7770 اگر از منوی مخفی قسمت ac/w گزینه hdmi calibration انتخاب کنم و تنظیمات تصویری به هم بریزه مثلا رنگ پنل یکم تیره بشه دوباره میشه با ریست فکتوری به حالت عادی برگردوند
کلا میشه همه تنظیمات منوی مخفی رو با ریست فکتوری ریست کرد؟