متاسفانه این قابلیت رو نداره :n41:نقل قول:
Printable View
متاسفانه این قابلیت رو نداره :n41:نقل قول:
دوستان تو مدل uf850 فهمیدم تو سرویس منو تو قسمت tool option 3 اگه گزینه dvr ready=1 بشه تایم شیفتش فعال میشه ولی من از تو قسمت area option رو هر کشوری گذاشتم اصلا tool option 3 هیچ تغییری نمیکنه. دستی هم نمیشه تغییر داد.
کسی میدونه باید چیکار کنیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
واسه سونی w800c چطور وارد منو بشم
دادا کاظمی کدهات فایلاش خرابه لطفا کدهارو بده
سلام
یه Lg 43 LF631V خریدم و وارد تنظیمات مخفی شدم و به اشتباه قسمت Tool Option4 رو دستکاری کردم
الان تلویزیون آنالوگ و دیجیتال رو نمیتونه جستجو کنه و هنگام جستجو، روی صفردرصد میمونه و اصلا جلو نمیره
ممنون میشم بگید Digital Demod-S , Digital Demod-T/C و Analog Demod یا اصلا کد مربوط به Tool Option رو باید رو چی بزارم؟
این عکس مربوط به وضعیت الان تنظیماته:
سلام
امروز یکی از آشنا ها یه تلویزیون الجی مدل 49LX761H خرید به من گفت بیا تنظیم کن .
منم رفتم دیدم زبان فارسی داره بعدش چون یه مقدار تنظیمات رو دست زده بود منم زدم تنظیمات کارخانه از اول تنظیم کنم ولی بدبختانه بعدش زبان فارسی نیاورد !!!
دوستان کسی میدونه چشه درستش کنم ؟؟؟
تلوزیون های غیر گارانتی (بانه ای) رو هیچ وقت تنظیم کارخانه ای و اپدیت نکنید چون زبان فارسی و قابلیت ----- ش رو از دست می دید....
مناپدیت کردم الان دستم رفته تو حنا :n15:
ولی من هم مدل غیر گارانتی گرفتم آپدیتم کردم فرقی نکرده.البته بانه نگرفتما.از همین شیرازنقل قول:
سلام دوستان.میشه بگید چطور وارد منوی مخفی LG 42LB7200 بشم.
ممنون
با سلام
من يه تلويزيون ال جي مدل WEB OS LG 43LF631V خريدم ورودي ال ان بي داره ولي تو منو خبري از گزينه براي رسيور نيست،
فكتوري ريت كردم درست نشد بعضي از دوستان گفنت زبان رو فارسي و كشور سرويس دهنده ويتنام بزاريد ولي تو كشور سرويس دهنده فقط ايران و ساير گزينه ها هستش روي ساير هم گذاشتم درست نشد،عكس منو مخفي و منو گذاشتم،كسي ميتونه بگه تنظيمات منو مخفي چجوري بايد عوض كنم تا گزينه رسيور فعال بشه،از دوستان كسي هم اگر رس ي و ر فعال هست ميتونه عكسي بزاره نسبت به اون تغييرات بديم،