میشه اسم انگلیسی و قیمت هاشون رو هم بزاری ؟نقل قول:
واقعیت این یه خورده گرونه :41: ارزون تر نیست ؟نقل قول:
Printable View
میشه اسم انگلیسی و قیمت هاشون رو هم بزاری ؟نقل قول:
واقعیت این یه خورده گرونه :41: ارزون تر نیست ؟نقل قول:
من دیشب میخواستم kouros رو از قائم بخرم که یکی از فروشنده ها گفت اگر داره 48 میده اصل نیست . سایتهای خارجی هم که می بینم 100 میل رو حدود 60 دلار دارن میدن...
من یکی دوسال پیش 57 تومن 100 میلشو خریدم ...نقل قول:
خدمت دوستان بگم بوی تلخی داره و کسانی که که از این جور ادوکلن ها خوششون می یاد می تونن امتحان کنن یعنی یه ادوکلن کاملا مردونه به حساب می یاد ...
راستی اینم دیروز برای یک خانم خریدیم 2010 Ambar Jesus Del Pozo for women
بوی fresh ی داره و برای تابستان فکر کنم خوبه . البته بعد از 10 تا عطر تست کردن دیگه قوه بویایی جواب نمی داد. این اخری بود .100 میل 60 تومن تندیسکد:http://www.basenotes.net/ID26131784.html
قبلا یک صحبتی شده بود که عطرهای ارزان قیمت معمولا نسخه جعلی ندارند به این دلیل که برای جاعلان صرف نمی کنه. ولی من امروز 3 سری مالیزیا جعلی در بساط یک دستفروش دیدم. همه عطرهاش البته جعلی بود.
بچه ها انصافا الان که هوا گرمتر شده تازه میفهمم شانل آلور اسپورت چه ادکلنیه .. هر جا میرم ازش تعریف میکنند انصافا نظرم عوض شد و الان میگم قیمتش به بوش و موندگاریش می ارزه
حالا یه سوال : میشه دوستان یه مقایسه بین آلور اسپرت و Ck 1 انجام بدند ؟ از لحاظ قیمتی که خیلی فرق دارند بو و ماندگاری چی ؟ علاقه مند شدم ck1 رو بخرم
دقیقا!!!نقل قول:
قبلا گفته بودم که یه دونه شانل آلور اسپورت داشتم از بوش خوشم نیومده بود (زمستون بود) دادم به داداشم.
امروز رفته بودم خونه دیدم داداشم یه ادکلنی زده که هر جا میره دوست دارم دنبالش برم.
گفتم این ادکلن چیه زدی ؟
در کمال تعجب گفت همون ادکلنی که خودم بهش دادم؟؟!!
پس اینجوری بوده:27:یکی از دوستام شانل آلور اسپرت میزد به نظرم خیلی خوشبو بود.بعد که رفتم بخرم یارو تستر رو که آورد تست
کردم اصلا اون بو نبود.فکر کردم تقلبیه.بعد یه جا دیگه هم که به اصل بودنش اطمینان داشتم تست کردم بازم همون بود و خوشم
نیامد.پیشه خودم فکر میکردم که حتما این دوستم یه چیزه دیگه میزده مارو سره کار گذاشته.حالا که دوستان اینجور میگن دوباره هوس
کردم برم بگیرم ولی خدا رو شکر فلوس لا موجود:31:
ck1 ادکلن عجیبیه!! اولش که تست میکنی بدت میاد.. من هایلند بو کردم خوشم نیومد... با یکی از دوستان بودم.. ایشون هم بو کرد گفت سردرد میاره... من هم نخریدم و یک ادکلن دیگه گرفتم. ولی 2 هفته بعد خریدمش و زدم به خودم زیاد حال نکردم ولی واسه تست به کیفم زده بودم و بعد یک روز بو کردم دیدم چه خوش بو هست... خلاصه مطلب این که حجم زیاد بویی که داره خوش آیند نیست ولی حجم کم بوش خیلی خوش آیند هست... یعنی اگه اولش بزنی به خودت خوشت نمیاد و یکم بگذره بوش دوست داشتنی میشه.. پخش کنندگیش متوسط به بالاست و ماندگاریش خیلی زیاد نیست اما متوسط به بالاست.. بالای 24 ساعت موندگاری داره ولی دیگه بی جون میشه.. تا 3-4 ساعت هم خوب جون و حال داره.. یک خوبی هم که داره u n i s e x هست ( مردونه و زنونه نداره.).. و اگه تو خونه باشه همه میتونن استفاده کنندنقل قول:
خيلي از تويلت ها هستن كه موقع تست بوي بدي ميدن ولي وقتي لايت ميشن رايحشون ١٨٠ درجه تغيير ميكنه و عالي ميشن و البته برعكسش هم صادقه در مورد اول ميشه ديويداف زينو رو مثال زد كه موقع تست بوي صابون برگردون ميده ولي وقتي بوش لايت ميشه آدم مست بوش ميشه