کسی دلیلش رو نمی دونه؟نقل قول:
16 گیگ دیگه!نقل قول:
سلام
دوستانی که گوشی را دارند این mass memory یا همون درایو e حجم کلیش چند گیگه؟
البته چند گیگ هم صرف فیلم و عکس های خود گوشی شده...
Printable View
کسی دلیلش رو نمی دونه؟نقل قول:
16 گیگ دیگه!نقل قول:
سلام
دوستانی که گوشی را دارند این mass memory یا همون درایو e حجم کلیش چند گیگه؟
البته چند گیگ هم صرف فیلم و عکس های خود گوشی شده...
با تعصب تر از ایشون کسی دیده؟نقل قول:
20مین باهاش کار کردم به جز دوربینش عکاسی نه فیلمش بهتر از ویو بود
واقعا که
اصلا نمی ارزه.
سوالی بود در حد 20 مین ج می دم.....
صداش بد نبود
صفحش زاویه دیدشم کم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویو رو دیگه نمی فروشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اهواز یکی میداد بهم 640 تومن ... می ارزه ؟ همون n97 mini خودم رو نگه دارم برم یه دوربین عکاسی بخرم بهتره :دی
اين مشكلي كه ميگن گوشي خود به خود خاموش ميشه تا الان براي كسي اتفاق افتاده؟
یه سوال
دستتون درست
گوشی داراش جواب بدن
1 نرم افزارای جاوا سنگین هم روش نصب میشه مثل قران 15 مگی شرکت سوشین نت؟
2 یه هندذفری میخورد گوشی تلوزیون نشون میداد اومده تو بازار ؟
3 دوستانی که دارن مموری چند گیگ انداختن روش اگه 32 سرعتش چه جوری؟
4میگن توهر کشوری فقط سه رنگ گارانتی اصلی است اون سه رنگ کدومن؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
بله دوست عزیز یکی از دوستای من که گرفته بود همین مشکل براش پیش اومد اتفاقا" اون وقتی گرفت که قیمتش 760 تومن بود یه روز باهاش کار کرد بعد دیدیم این مشکل رو داره صاحب مغازه گفت فلش می زنیم شاید نرم افزاری باشه ...ولی با فلش هم درست نشد براش تعویض کرد با یه دونه اکبند ......گارانتی اصلی هم نداشتنقل قول:
اين مشكل براي گوشي هاي نوكيا كه سري 2وم بودن وجود داشت نوكيا اين مشكلو تو سري هاي بعدي گفته بودش حل مي كنه دوست من 2 روز پيش يكي گرفته مشكل نداشته پس نوكيا رايت مي گفته
آخرين قيمت تو gsm 610 تومان بدون گارانتي 640 با گارانتي
كسي اخرين قيمت الاعدين رو داره؟
دوستان کابلی سراغ دارید که یه طرف hdmi وطرف دیگه خروجی تلویزیون باشه؟اسمش رو میدونید؟
خبر اینکه واسه من بطور شدیدی خورد اسفالت و بالاش در حد دو میلیمتر رنگش رفت ولی اصلا محسوس نیست چون لایه زیریش همرنگه خودشه. ولی خدا رو شکر مشکلی پیدا نکرده.
من شنیده بودم خروجی تی وی بوسیله جک 3.5 میلیمتری هم داره .. یه کابل گیر بیار تست کننقل قول:
یه منبع موثق می گفت که nokia care تهران تعداد 28 عدد گوشی n8 رو به علت خاموشی تعویض کرده و علت هم مرغوب نبودن ایسی چسبی گوشی است که پس مدتی شل شده و ایسی از جای خود بلند شده و گوشی خاموش می شود