-
کلا مخابرات سرعت تمام سرویس های نامحدودش رو کم کرده،من سرویس 1MB نامحدود داشتم،سرعت خوب بود ولی از یک هفته پیش سرعتم به 128کاهش پیدا کرد!!!هر روز زنگ میزدم می گفتم مشکل از ماست و برطرف میشه تا اینکه چهارشنبه هفته پیش که زنگ زدم یکی از اپراتورهاشون گفت که مشکل برطرف شده اما گفت سرعت سرویس های نامحدود رو کم کردن و به همین صورت هم باقی می مونه!!!فرداش رفتم مخابرات برای فسخ قراد داد که دیدم کلی آدم برای فسخ آمدن و همه ناراحت هستن از سرعت،باز خوبیش به این بود که پول مدت باقی مونده از قرار داد رو پس دادن!!!
-
همه مراکز مخابراتی پول باقیمانده را پس میدن؟
فیل ترنت جدید از کجا می گیرید؟کدام ارائه دهنده مناسب تر است؟
-
آره برا منم که 256 نامحدوده از یه هفته پیش شده دیال آپ. من نمی دونم دزدی مگه باید شاخ و دم داشته باشه که به طرف بگن دزد. کسی هم که صداش در نمیاد. حالا از این حرفها بگذریم از چه شرکتی سرویس بگیریم که دزد نباشه. فکر کنم پیدا نشه. شما چی؟ سراغ دارید
-
کدوم شرکتی شبا بالای 100 تا سرعت دان رایگان میده ؟ اصن همچین چیزی هست؟ :n05:
-
کسی اینترنت پرسرعت اقتصادی مخابرات رو گرفته ؟
اگه کسی میدونه لطفا بگه چه جوریه
سرعتش چنده ؟ چند گیگه ؟ قیمتش چنده ؟
-
از فردا در خیابان خاکفرج قم نمایشگاه کامپیوتر برگزار می شود،دوستانی که مراجعه کردند مشاهدات خود را بگویند.
بعید است غیر از تخفیفات ADSL موارد جالبی در آنجا باشد.
میشه تا آخر عمرمان به یکی از نمایشگاههای مطرح تکنولوژی IT دنیا برویم؟
این هم بعید است.
-
شاید من یه سر برم ببینم چطوریاس جمعه هم هست ؟ :n13:
-
چهاردهمين نمايشگاه فناوري اطلاعات و ارتباطات استان قم از سوم تا ششم بهمن ماه در قم برگزار ميشود.
-
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
به چی مخابرات قم ایول گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:n14:
من یه مگ تقاضا کردم 256 بهم داد اونم چه 256
زیاد با دا یالاپ فرق نداره
-
کی رفته نمایشگاه ؟:n13:
ارزش رفتن رو داره :n02: