ممنون دوست عزيز .نقل قول:
همه جاي ايران سراي من است . همه دوستان هموطنان من
Printable View
ممنون دوست عزيز .نقل قول:
همه جاي ايران سراي من است . همه دوستان هموطنان من
:40: SALE NO MOBARAK:20:
:40: هپي نيو ير:20:
:40: :11:
عزیزدل منم از طرف هرچی کرد زبان رو کره زمینه ، سال نو رو به همه ترک زبان عزیز تبریک میگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
همشهري سلام . سال نو مبارك
خواستم با موبايلت تماس بگيرم نشد .
همينجا عيد رو بهت تبريك ميگم .
شاد باشي .
بهروز
سلام داش بهروز گل ... خوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا شانسه منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منم سال نو رو بهت تبریک میگم و آرزو میکنم همیشه موفقیت باشی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبودي ديشب ؟
با بروبچ دنبال جن و پري ها كرده بودي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گن امسال بر خلاف پارسال سال خوبیه ! پارسال که بدجوری پاچه مون گرفته شد ... امیدوارم امسال آزاد شه !!! در هر صورت آرزو می کنم امسال بهترین سال زندگیتون باشه ...
نقل قول:
انشا الله . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا روم به دیفال رفته بیدم عید دیدنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اینقدر تنقلات خوردیم ____ شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نیم ساعت یه بار گلاب به روت WC بیدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
بر عکس بید ، اونا بیخیال ما نمیشدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر شکلکایی که کی ذاری بامزه ان وکمن !:31: