داداش عزیز اول بازی رو تموم کن بعد غر بزن . بازی هر چهار آب و هوا رو داره . بازی کن . من با 4770 رو رزولوشن پایینتر 1024*1280 با نهایت گرافیک و AA 8x و بدون فیزیکس fps 32 می گیرم . رو سیمیولیشن پیچیدن سخت تره و بیشتر تصادف می کنی .نقل قول:
Printable View
داداش عزیز اول بازی رو تموم کن بعد غر بزن . بازی هر چهار آب و هوا رو داره . بازی کن . من با 4770 رو رزولوشن پایینتر 1024*1280 با نهایت گرافیک و AA 8x و بدون فیزیکس fps 32 می گیرم . رو سیمیولیشن پیچیدن سخت تره و بیشتر تصادف می کنی .نقل قول:
دیگه برای کی مثل من تو چپتر 7 وقتی میرن کلیوپ سانسور شده ؟
باید 7.4 گیگ باشه . احتمالا ناقصه . جای تو بودم بازی نمی کردم که وسطاش بخوره تو ذوقم . شاید بره شما سانسور شده اینطوری شده . الله اعلم . مجله ها رو زمینن باید بگردی پیدا نی . بیشتر تو خونه هایی که میری . مثل خونه خودت و خونه جو و ... و داخل ماموریتها .نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوستان منم این مشکل رو دارم
همین میخوام ماشین سوار بشم بازی میپره بیرن :41:
اگر نیاز به عوض کردن کرک هست بگید و اینکه چطوری میتونم قبلش سیو chapter 7 رو ذخیره کنم
از ویندوز 7 استفاده میکنم
منتظرم دوستان
:11:
کدوم قسمتش چون 20بار سوار و پیاده میشه! ؟ سعی کنید دورش بزنید!
باید کرکتون رو عوض کنی و حتما از پوشه سیوت یک بکاپ بگیر.بهتره اصلا از این ادرس کات کنی و بعد از تعویض کرک دوباره بزاری سره جاش.نقل قول:
C:\Users\MSepi7\AppData\Local\2k games
سلام الکس من هم کرک skidow هم اون کرکی که خودت دادی که هات فایل بود رو تست کردمنقل قول:
مشکل این هست که وقتی میرم تو بازی مثلا load capther رو میزنم وسط لود از بازی میاد بیرون :41:
من چندتا سيو 100% دان كردم ولي مجلههاي PB رو كامل نداشت:41:نقل قول:
كسي سيو از بازي داره كه مجله هارو كامل گرفته باشه:21:
استغفرا... از این مجله ها ما نداریم، اما مجله خانواده سبز دکه ها دارن:27:نقل قول:
كسي سيو از بازي داره كه مجله هارو كامل گرفته باشه
بچه های مشهد اگر بازیو هنو تهیه نکردین :
آدرس : بلوار استقلال - بین استقلال 2و4 - کامپیوتر سبز
(کاش اسپویلر کار می کرد!):31: