آمیر تو چطوری میری لایو؟؟
Printable View
آمیر تو چطوری میری لایو؟؟
من با اسلیمم که اوریج هست میرم....نقل قول:
البته داداش میتونی الان آپ کنی حتی اگر Key رو نداری،آپ کن میشه Key رو دوباره بدست آورد از این به بعد و LT+ ریخت....اما دیگه بازی هایی مثل COD:BO , NFS :HP و .... اجرا نمیشن...(اونایی که قبلا هم AP2.5 بودن)
جنگ پدر و پسر...سر چی؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبخت شدم...حالا چی کار کنم...عجب غلطی کردما!:31:
...و اما خاطره ای فراموش نشدنی...
پرش !!
پرتاب به سمت هم :دی
پرتاب به سمت هم 2 :دی
بدبخت گیر کرده :دی
سلام !
JC2
popowoody جان شما که دیگه از قدیمی های تاپیک هستی چرا ؟! :31: یه لطفی کن سایز این عکسارو با توجه به قوانین پست اول تنظیم کن تا دوستان به مشکل برنخورن و هم تاپیک بهم نریزه !:20:(پیشنهاد میکنم رو 640 ست کنید تا هم resizer فروم کوچیکش نکنه و هم کم حجم بشه و صفحه سنگین نشه اگه هم کسی دوست داره سایز بزرگ بزاره بصورت لینک بزاره :20:... هر چند وقت یه بار که این تاپیک جون میگیره و فعال میشه بخاطر همین مسائل مشکل پیش میاد و یه سری دلخوری ها پیش میاد و تاپیک میخوابه :eh:
+
ممنون:11:
یادم رفته بود ! لینک کردم .
گفتم مزاحمه ورزش صبحگاهیش نشم بهتره :27:
بیچاره از هر طرف کلی تیر می خوره ( خوب شد ترینر زدم )
:دی
اینجا انگار از سیمز عکس نیست! :31:
این 2 تا عکس از گزیده شدنه یه بنده خدا توسط یه vampire قیافش خنده دار شده بود! :31:
سایز بزرگ تر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/images/ergbihdro5za1ceyflx.jpg
بزرگ تر
کد:http://up.--------.com/images/fcjmhm41rcx2qwmtxp47.jpg
دوست من شما که هنوز just cause2 رو سیستممت نصبه این کاریو که میگم بکن و ازش عکس بگیر.چون من از سیستمم پاکش کردم نمیتونم عکس بگیرم.وگرنه میذاشتمنقل قول:
حالا این کارو کن خیلی معرکس:
به یه آدم از این طناباتو بزن بعد دنباله ی طنابتو بزن به یه کپسول.بعد برو عقب به کپسوله تیر بزن طرف باهاش میره بالا بعد میترکه.خیلی حاااال میده.
دمت گرم
دمت گرم
چطور بود؟حال کردی؟؟؟