نقل قول:
ببینید اتفاقا در اون مطلبی که عینا از سایت براتون نقل قول کردم گفته شده اصلا نمیتونه در تنظیمات بالا اجرا کنه ! دیگه یه جمله ساده رو انقدر نباید تفسیرش کنیم که عزیز
والا من هر چی گشتم نتونستم چنین جمله ای که شما میگین پیدا کنم
نقل قول:
current games should be playable in low-medium details. Demanding games, like Crysis, NFS Shift, or Modern Warfare ran on the HD 4570 for example only in low detail settings
انگلیسی من به خوبی شما نیست تا اونجایی که میدونم گفته که برای اینکه playable باشه باید توی تنظیمات پایین بازی کنید که توی پست قبلی منظور از playable رو براتون کامل توضیح دادم که چی هست. و هیچ جا نگفته این بازی توی تنظیمات بالا اجرا نمیشه. متاسفانه مثل اینکه اصلا به حرفای من دقت نکردین چون که بهتون برخورده بوده و میخاستین کم نیارین فقط میخاستین جواب بدین:10:
نقل قول:
میخوای من به شما ثابت کنم با میانگین 12 فریم میشه بازی کرد ؟
برای اثبات این مساله یکی از دوستان که الان تو این تاپیکه لطف کنه از مافیا 2 در بالاترین رزولیشن و بالاترین تنظیمات بنچ مارکت بگیره و نتیجه رو اعلام کنه .. من بخدا اصلا دسترسی ندارم به لپتاپم .. اگر مشکلی در اجرای بازی داشت بیاد بگه .. احتمالا فریمی که اعلام میشه بین 11 تا 14 خواهد بود .. با اعمال همه تنظیمات !در بهترین
حالت برای چند ثانیه ممکنه به 20 و خورده ای برسه که اون فریم میانگین نیست .. آیا مشکلی در اجرای بازی دارید ؟
آقا بحث فریم و حساسیتی که ایجاد شده در کارتهای کلاس بالا و بازیهای خیلی قوی چون کرایسیس به طور گسترده مطرحه و اصولا سیاست بنچ مارکتها و اصول کارشون جوریه که نیاز به بحث جداگانه ای داره ..
نیازی به ثابت کردن نیست من خودم یه عمری توی فریم 12/13/14 بازی میکردم به خوبی میدونم چه قدر اعصاب خورد کن هست.البته اگه کسی همش توی فریم پایین بازی کنه و بهش عادت کنه چیزی احساس نمیکنه ولی اگه همون بازی رو توی فریم بالا بازی کنه میفهمه چقدر تفاوت و لذت داره.
بازم انگار به حرفای من توجه نکردین من نوشته بودم مافیا 2 توی بالاترین تنظیمات روی بیشتر گرافیک ها راحت اجرا میشه برای همین نوشتم که یه بازی دیگری رو در نظر بگیرید مثل bad company2 یا metro 2033
نقل قول:
بنده همین پریروز تازه وارد خاک شهرم شدم:46:
نتیجه بنچمارک رو بهشون تو پیقام خصوصی گفتم .. شما خبر ندارید:46: در ضمن شما جریان اون تاپیک و اتفاقات خصوصی مابین من و رفیقم رو دقیقا اطلاع ندارید من فقط اون صفحه و اشتباه سایت نوت بوک چک مطرح بود برام که لینک صفحه رو دادم بخونید .. وگرنه الان از اون بحثم خوشحالم [B]چون با اون دوستمون رفیق صمیمی شدم bad company 2 رو بنده ندارم متاسفانه
بنده هم لینک بهتون دادم که اون سایت اشتباه نکرده بوده
نقل قول:
من اصلا هیچ ادعایی نکردم دوست عزیز و نیاز نبود این جمله رو وسط بکشید:46:
به خاطر این گفتم چون توی یکی از پستهاتون دقیقا همونو گفته بودین که یه عمری توی کار گرافیک هستین
نقل قول:
بحث از Terminology این دو شرکت مطرحه
core processors اصطلاح انویدیا بود که زیر پردازنده یا هسته بهش میگند من هم این رو بکار بردم.. ترجمه اون سایت اگر چیز دیگست بهم بگید ! نمیدونم شما جور دیگری ترجمه میکنید ؟ stream processors اصطلاح صحیحتریست که Ati به کار برد
Shader processors درسته اما عبارت صحیح از لحاظ دنیای سخت افزار گرافیک نیست ..
من نمیدونم چرا شما قبول نمیکنید که اشتباه کردین و همش فکر میکنید حرف خودتون درست هست.
مگخ من گفتم stream processor اشتباه هست؟؟؟؟؟ گفتم همشون یک معنی رو میدن.
اتفاقا shader processor از لحاظ فنی معنی کامل تری رو میده
نقل قول:
اثبات :
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stream_processing
نقل قول:
Stream processing is a computer programming paradigm, related to SIMD, that allows some applications to more easily exploit a limited form of parallel processing.
این مربوط به مبحث gpgpu و پردازش موازی هست که مبحثش جداست و اصلا ربطی به این موضوع نداره.
نقل قول:
آقا این لپتاپ رو بخرید و بیاید خودتون تستش کنید .. موافقید ؟ بحث تفاوت در اجرای بازیهای روز هست نه صرفا تاکید روی fps ها
اگه پول خرید لپتاپ رو داشتم مگه بیکار بودم بیام با شما کل کل کنم:31: میرفتم 24 ساعته بازی میکردم:31:
نقل قول:
عینا ترجمه اون سایتی بود که خودتون گفتید معتبره و من هم قبولش دارم (گرچه هیچ سایتی بی اشتباه نیست )
سرعت هسته اتفاقا شدیدا مهمه اما داشتن سرعت كلاك بيشتر براي پردازشگر كارت گرافيك صرفاً به مفهوم عملكرد سريعتر اون نیست ..
جناب شما یه کارت از کلاس متوسط رو به بالا رو با 5470 مقایسه میکنید که اصلا صحیح نیست کارتهای 5650 و 5470 در یک کلاس تقریبا قرار دارن ...
واسه همینه که سرعت هسته توشون فاکتور مهمیه
این همه میگند در فلان مسابقه طرف اومد کارت رو اورکلاک کرد و فرکانس رو تغییر داد نشنیدید
اصولا پردازندههای گرافیکی با کم کردن همین سرعت هسته و حذف برخی مشخصه های دیگر از بازار گران قیمت به میان قیمت یا میان قیمت به ارزان قیمت میرند .
اصلا شدیدا مهم نیست!
اتفاقا اصلا 5650 و 5470 در یک کلاس قرار ندارند 5650 از سری 56xx هست ولی 5470 از سری 54xx
نقل قول:
Mobility Radeon HD 5400 Series
Mobility Radeon HD 5470
Mobility Radeon HD 5450
Mobility Radeon HD 5430
Mobility Radeon HD 5600/5700 Series
Mobility Radeon HD 5770
Mobility Radeon HD 5750
Mobility Radeon HD 5730
Mobility Radeon HD 5650
چرا شنیدم بهش اورکلاک میگن که چند تا سایت ایرانی ویژه این کار هست.اینکه سرعت هسته رو زیاد میکنند درسته باعث افزایش کاریی میشه و هیچ شکی توش نیست ولی این برای مسابقه و رکورد زدن هست هیچ وقت توی یه مسابقه یه نفر نمیاد از یه گرافیک قدیمی مثل 8800 در مقابل گرافیک های جدید مثل 5870 استفاده کنه چون که هر چه قدرم سرعتش رو زیاد کنه به هیچ وجه نمیتونه به 5870 برسه.
توی cpu ها هم همین موضوع صادق هست آیا به نظر شما یه cpu pentum4 3.8ghz قویتره یا corei5 750 2.6 ?
گرافیک Ati 5850 سرعت هسته 625mhz داره آیا این گرافیک ارزون قیمت هست؟
یا قدرتمند ترین گرافیک موجود برای لپ تاپ nvidia 480m که سرعت هسته 425mhz داره و 325mhz از گرافیک شما سرعتش کمتره آیا گرافیک ضعیفی هست؟ یا ارزونه؟
کد:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-480M.30196.0.html
نقل قول:
يك كارت گرافيك با باس جافظه 128 بيت مي تونه دو برابر يك كارت با باس حافظه 64 بيت اطلاعات رو بين حافظه كارت و پروسسور تبادل کنه و اتفاقا این یه مساله خیلی مهمه ...
مگه من گفتم مهم نیست؟:31:
نقل قول:
برای بالا بردن سرعت و میزان تبادل اطلاعات دو راه وجود داره یکی اینکه پهنای گذرگاه حافظه برای انتقال اطلاعات افزایش پیدا کنه (بحث 64 یا 128 بیت بودن ) و دوم اینکه محاسبات و تبادلات داخل حافظه با سرعت بیشتری انجام بشه (بحث استفاده از حافظه های بالاتر مثل gddr5 )
الان به خاطر مشکلات پیچیده تر شدن مسیر یابی های داخل PCB و همینطور بالا رفتن مصرف انرژِی اومدن از حافظه های GDDR5 استفاده میکنند که تو 5470 بکار رفته
حرف شما کاملا صحیح است ولی آیا گرافیک شما حافظه GDDR5 داره؟
استفاده از حافظه gddr5 برای یه کارت رده پایین چندان جالب نیست.
نقل قول:
بهرحال من که گفتم در هر صورتی 5650 برتره ولی گفتم خیلی بالا نیست برای اجرای بازیهای روز چون استفاده از کلمه خیلی نیاز به انتظار خیلی بالاتری از کارت داره .. این تفاوت از نظر من سیر صعودی کندی داره ..
5650 از 5470 سرتر هست
آره گفتین برتر هست ولی نه زیاد. یعنی 2 برابر قوی بودن زیاد نیست؟
نقل قول:
این تاپیک بزاریم راه خودش رو بره .. چون اینجا انجمن گرافیک نیستش که بخوایم بیشتر از این بحث کنیم .. نیازیم نیست چون در هر صورت هر دو قبول داریم 5650 سرتر و بهتر است ...
اگه این طور صلاح میدونید چشم من دیگه ادامه نمیدم اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شده معذرت میخام:10: