آره خودش هم همیشه بهم میگه :31:نقل قول:
Printable View
آره خودش هم همیشه بهم میگه :31:نقل قول:
حالا بهت گفت كه قهرمان ميشه؟نقل قول:
نقل قول:
:27::27::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید اخوی شما برزیلی هستی تابلو هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشکال نداره خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا برزیلیا که باختن میگن هلند بازی کرده ؟
الکی بردین
یکی نیست بگه اگه بازی نکرده چرا الان داره میره فینال
+
کلا زورشون اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نیست به اینا بگه اخه هلند بازیش چشه ؟! اصلا تو بازی هلندو دیدی ؟!
خیلیم بهتر تیم دونگا بازی میکنه
والا خودش که چیزی نمیگه . من همیشه از هلند بخاطر لاله خوشم میامده :31:نقل قول:
برای من به شخصه فرقی نمیکنه هلند قهرمان بشه یا آلمان . هرکدوم که قهرمان شدن مبارکشون باشه چون نشون دادن توی این جام تا الان فقط این دو تا شایستگی رسیدن به فینال رو دارن نه مثل بعض مرده خورا که با گل آفساید میان بالا:27: ( میگم جاسوس ماسوس اسپانیایی که اینجا ندارین نه؟:31:)
احتمالآ شما بازي ها رو از شبكه ي 1 دنبال كردي.نقل قول:
عزيزم اونجا فوتباليستا نشون ميده نه جام جهاني:46:
دمت گرمنقل قول:
واقعا ايندو تيم شايستگي دارند به فينال برسند
ولي خوب بشخصه من هلند رو بيشتر دوست دارم قهرمان بشه
هلندی های اصلی
خواستین تو این گروه عضو شین
دور هم باشیم
این گروه از یورو 2008 هست هلندیا توش موندیم
برای بعد جام جهانی خوبه
کد:http://www.forum.p30world.com/group.php?groupid=227
دوست من این یک سبک است ، به این نوع فوتبال می گویند فوتبال صرفه جویانه ، یعنی با صرف کمترین انرژی می توانی بیشترین دستاورد را داشته باشی :5:نقل قول:
در دوره های مختلف تیم هایی با این سبک بازی کرده اند و نتیجه لازمه را گرفته اند. در قرن حاضر فلسفه ی فوتبال پست مدرن باعث شده است که فوتبال بیشتر به سمت فوتبال متفکرانه پیش برود و این خاصیت زمان ما است.
البته ذات فوتبال هلند و جنس بومی ورزش آن ها این شکلی نیست ، آن ها به خاطر اینکه پس از سال ها بازی زیبا نتیجه ی لازمه را نگرفته اند امسال این طوری بازی می کنند ، این یک سبک است ( البته عده ای فوتبال زیبا را دوست دارند - چون سلیقه شان اینگونه است ) من هم با زیبایی فوتبال هلند بیشتر موافقم تا نتیجه گیری. اما به هرحال یک قهرمانی جام جهانی را ویترین هلند کم دارد و گویا امسال را با این هدف آغاز کرده اند و ما دوستداران فوتبال زیبا این را هم دوست داریم که یک قهرمانی را هم داشته باشیم . :40:
پس به امید قهرمانی هلند و فراموشی بدشانسی های سال های قبل ما دور هم جمع شده ایم
زنده باد هلند
البته دوست عزیز این را هم اضافه کنم که به دلیل نگرش ساده انگارانه ی هموطنان عزیزمان خیلی چیزها همچون استایل فوتبال هلند برایمان ناشناخته است :11:
خوب دوستان طرفدار دیگه چیزی تا شروع بازی نمونده من که حقیقت فکرشو هم نمیکردم تیم به این مرحله برسه اما حالا که رسیده دوست دارم بالاخره انتقام این همه ناکامی رو بگیره و قهرمان بشه
بچه ها همگی امشب دعا کنید که تیم بازی رو ببره و بریم فینال. آخ خدا هنوز باورم نمیشه تا قهرمانی فقط دو بازی مونده فقط دو بازی
اون دفعه من درست پيشبيني كردم اما كسي تحويلم نگرفت الان هر كاري كنيد نميگم:46: