سلام
منم کارناممو گرفتم
آخیش راحت شدم :20: اونجوری که فکر میکردم نشد ( بیشتر شدم ) معدلمم 17/63 شده فقط به خاطر عمومی ها مخصوصا عربی و دینی (لعنت به این درسای عمومی)
Printable View
سلام
منم کارناممو گرفتم
آخیش راحت شدم :20: اونجوری که فکر میکردم نشد ( بیشتر شدم ) معدلمم 17/63 شده فقط به خاطر عمومی ها مخصوصا عربی و دینی (لعنت به این درسای عمومی)
میگم من فصل 8 آمار رو اصلا نگاه هم نکردم ! ... تو اون چیزی راجع به روش بدست آوردن تراز ننوشته ؟! ....
شاید بشه با چند نمونه کارنامه ( فضای نمونه ای ! ) تراز رو پیش بینی کرد !! :D
من فرمولهاي تراز را دارم اگه خواستي بگم؟
واسه بدست آوردنش بايد حتما ميانگين نمره را داشته باشي
خب دیگه ...نقل قول:
خودت که دیگه گفتی واسه چی می خوای بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کسی اطلاعات کاملتری از استرالیا نداره ؟؟؟
زبانشون همون انگلیسی لهجه امریکا هست دیگه ؟
آخه من کلی به عشق امریکا رفتن انگلیسی کار کردم و تقریبا فول هستم ...
زحماتم به باد نره ...
ضمنا میگم سیدنی ، ساحل های با صفایی هم داره :31:
فکر کنم بهتر باشه یه تاپیک جداگانه بزنی و توش سوالتو بپرسی , اونجور بهتر نتیجه میگیری چون کسایی هستن اینجا که تجربه اش رو دارن.نقل قول:
مثلا یادمه یکی از کاربرا شرایط اش فکر کنم شبیه ت بود رفته بود ترکیه می خواست از اونجا بره آمریکا و ...
یه سوال از همه بچه ها
شما بین همکلاسی ها و آشناهاتون درس خون ترین هستید دیگه نه؟!
آخه من واسه این امتحانا خودمو کشتم میشم 18. :wac: ولی خیلی از شما ها میگید 19.999 شدم گند زدم!
نقل قول:
نه من که نیستم فک کنم از معدلم معلوم باشه ما درس خون ترین کلاسمون احتمالا معدلش 20 بشه تو گزینه دو هم که امتحان میدیم معمولا رتبش تو کشور تک رقمی میشه و احتمالا کنکور نیز هم .
البته فکر نکنید اختلاف بین بچه های مدرسمون زیاده ( من ته جدولم اونم به خاطر عمومی ها (قبلا گفتم))
دوستان ما شكسته نفسي ميفرماند . زياد ناراحت نشو . مثلا آدم داشتيم بعد امتحان ميگفت : كه من نوزده و هفتاد و پنج ميشم واقعا گند زدم نه؟؟؟ . خوب تو اگه بودي چي جواب ميدادي؟ جز شكسته نفسي و تعارف دخترانه نيست ديگه:31:نقل قول:
یه سوال از همه بچه ها
شما بین همکلاسی ها و آشناهاتون درس خون ترین هستید دیگه نه؟!
آخه من واسه این امتحانا خودمو کشتم میشم 18. :wac: ولی خیلی از شما ها میگید 19.999 شدم گند زدم!
حالا يه خبر جديد دوستان لينك زير رو ببينند :
اگه برا ما هم پيشبيني كنند من كه همه روحيه ام رو از دس ميدمکد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1105012
الان رفتم مدرسه نمره هام رو برام خوندن. به نظرم عالی تصحیح شده. من بعضی از درسا رو حتی دو سه نمره بالاتر از اونی شدم که فکر میکردم. الآن به معدل 19 هم امید دارم. خلاصه خدا رو شکر می کنم.
ولی میدونم که تاثیر بسزایی تو کنکور نداره که بخوایم بخاطر همین نمره ها دیگه کنکور رو بیخیال شیم یا بر عکس روحیمون رو از دست بدیم. پس
««« پیش بسوی نبرد سخت با کنکور نود »»»
احتمال زياد پيشبيني عمو كاظم بوده!
كسي ميدونه تو چه روزنامه و چه تاريخي چاپ شده؟