من همین مدلو سال گذشته خریدم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم . مک آدرس نوت بوک و پاکت پی سی رو واردش کردم و با همشون میشه همزمان و بدون مشکل وارد نت شد و مشکلی نداره . هزینه ای که من واسش پرداخت کردم 89 هزار تومن بود . (بهمن ماه سال گذشته )
البته پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید . اگه تا 100-120 خرج کنید چیزای جالبی میتونید بخرید . مثلا برخی مودمها خودشون قابلیت دانلود از شبکه های Pair to pair (مثل تورنت ) بدون نیاز به روشن شدن کامپیوتر رو دارند . (بهشون هارد اکسترنال متصل میکنید و ... ) توی برخیشون میشه اکانت V-P-N ست کرد که وقتی روشن میشن و به سرور پرووایدر اینترنت کانکت میشن ، به V-P-N هم کانکت کنند و دیگه نیازی به ست کردن این مورد در خود ویندوز نیست .
کلا چیزای جالبی توی مودمها هست . اگه لینکی با توضیحات بیشتر خواستید بگید تا لینک رو پی ام کنم .
لطفا درست صحبت کنید . این یعنی چی ؟! :
شما سهامدار مخابراتید یا با رئیس روساش نسبت فامیلی دارید که از حرفای من نارحت شدید ؟؟؟؟
بنده نه علم غیب داشتم و نه اصطرلاب ، نه کف دستم رو بو کرده بودم و نه قبلا سرویس اینترنت پرسرعت از مخابرات داشتم که بدونم وقتی زمان رو شارژ میکنم 8 گیگ حجم باقی مونده میسوزه . همکارای شما که این کارشونه خودشون وقتی میخواستن شارژ کنن براحتی میتونستن این مورد رو چک کنن و 20 هزار تومن ضرر به مشتری نزنن . وقتی میگم مردم شگفت آوری هستیم واسه همینه . یه چیزی هم بدهکار شدیم . کافی بود این مورد رو زودتر توی سایت 311.ir اعلام میکردن تا مشتری بدونه . تازه خیلیها از سایت 311 و سایت خود مخابرات اصفهان بازدید نمیکنند و این مورد باید به همهء مشتریها تذکر داده بشه . همونطور که مسیج میفرستن و میگن اگه ADSl مخابرات میخواهید با فلان شماره تماس بگیرید ، میتونن این مورد رو با مسیج به مشتریها اعلام کنند . یا از اون راحتت تر ، این موارد که عدم رعایتش باعث ضرر و زیان مشتری میشه رو توی همون کنترل پنل اکانت مشترک بنویسن . فکر نکنم کار مشکلی باشه .
پ.ن : من ج.ن نیستم . م.ه هستم ! (امروز صبح ، حدودای ساعت 9 با شما تماس گرفتم ) همین اشتباه نشون میده افراد دیگری هم چنین مشکلی داشتند که شما من رو باهاشون اشتباه گرفتید و فقط من با این مشکل مواجه نشدم ...
ضمنا من اگه میخواستم هویتم توی این انجمن مجازی مشخص بشه با نام واقعیم اینجا ثبت نام میکردم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک گیگی که دیشب دانلود شد چی میشه ؟ من هنوزم این سوال برام باقی مونده . چرا همیشه این اشتباهات نرم افزاری و سخت افزاری به ضرر مشتری تمام میشه ؟