روغن موتور توتال یا کاسترول از نوع 10/40نقل قول:
Printable View
روغن موتور توتال یا کاسترول از نوع 10/40نقل قول:
روغن زیرول چطور روغنیه؟برای 405 دوگانه
7سال شده توتال 5000 میریختم
سلام
1- برای پژو پارس XU7، پارس پایا یا بهران پیشتاز رو پیشنهاد می کنین؟
2- برای رانندگی در شهری با دمای تهران، کدوم مناسب تر هست؟ 40-10 ، 50-20 و یا 40-5 ؟
3- قیمت پارس پایا و بهران پیشتاز رو دارین؟
4- هزینه تعویض روغن موتور چقد هست؟ یعنی اگه روغن رو از جای دیگه بخرم و یه یکی دیگه بدم بریزه، دستمزدش چقد میشه؟
5- باز کردن پیچ کارتل روش مناسب تری هست یا ساکشن؟
ممنون
همون توتال رو ادامه بدیننقل قول:
باسلام،
روغن های خارجی،مثل خیلی از اجناس خارجی،مطمئنا عالین،ولی اصلا نمیشه اطمینان به اصل بئدنش،داشت.
روغن هایی که مثلا برای فلان ماشین تولید میشه،بجز تبلیغات و سرکیسه کردن،جیزی ندارن، بهترین نئع روغنی که شرکتی معرفی و تبلیغ میکنه،اگه تونست تضمین بده،داخل ماشین های سنگین،بدون مشکل کارکنه،اونموقع باید ادعای خوبی روغن رو کنن،
درحالیکه هیچکدوم چنین ادعایی نمیتونن بکنن و نهایتا میگن،اونا گازوییلی هستن و این روغن برا ماشین بنزینی هست، درحالیکه سوخت بنزین یا گازوئیل،ربطی به روغنکاری و فرسایش قطعات ندارد،مثل بنزین هواپیما(سوپر)،که متاسفانه فقط قبل از انقلاب دردسترس بود،الان شایعه است که برا خودرو خطرناکه و منفجر میشه ! :O
من بیشتر روغن ها رو امتحان کردم،سوای بد بودن فیلترروغن،که خیلی مهم،وبا هر روغن، تعویض بشه،بهتره، بیشتر روغن ها،روز بعد،در ابتدای استارت اول،صدای بی روغنی انگشتی ها،میاد، که بسیار ضرر داره.
الان ۵ ساله دارم،از روغن های مثلا مخصوص ماشین سنگین،مثل بهران بندر۵۰، استفاده میکنم،(ماشینم پراید هست)خیلی عالی،بدون کوچکترین تغییر توی صدای موتور و یا شتاب موتور قبل و بعداز تعویض ( روغن های دیگه،بعد تعویض،کاملا نشون میدن که چقدر تحت فشار بودن و الان ماشین روون تر شده )،تازه بین ۶ ماه تا یکسال هم عوض نشه،اصلا مشکل نداره و پول اضافه بابت روغن نمیدی،فقط دیر عوض کردن،ممکنه موتور کثیف تر بشه،که البته،روغن های دیگه یکساعته عوض کنی،باز موتور کثیف میشه،وخیالتون راحت از سال 91 تاالان که 5سال گذشته،کوچکترین مشکل و ایرادی ندیدم،اوایل فکرمیکردم،این روغن،واسه زمستون،سفت باشه،که اصلا چنین نبود،چون روغن خوب،توی سرماوگرما،تغییر ندارن،و بعضی براش کلمه اتوماتیک و یا همون 50-20 رو بکار میبرن،که بعضی فقط تبلیغن-البته روغن مخصوص ماشین های سنگین سوپر دار،استفاده نکردم
سلام ببخشید روغن موتور ایرانول صبا برای پراید صبا خوبه؟هر ۵ هزارتا عوض میکنم مدل ماشین هم ۸۹ هستش.......الان ایرانول 16000 روشه ولی چون زود زود عوض میکنم صرف نمیکنه لطفا نظر بدین
در.دنقل قول:
خب اشتباه میکنید دوست عزیز، چرا زود عوض می کنید؟ هم به جیب خودتون ضرر میزنید هم به محیط زیست. برای انتخاب روغن ببینید کارخونه چه استانداردی رو گفته و با توجه به اون انتخاب کنید. ضمنا کمتر روغنی هست که زیر 7-8 هزار نیاز به تعویض داشته باشه. همین ایرانول 16000 رو براحتی 10000 تا میتونید استفاده کنید
تعویض روغن برای هر 5 هزار کیلومتر مرتبنقل قول:
برای خودروهایی هست که دائم در ترافیک های درون شهری
استفاده میشن مثل تاکسی ها
اما با توجه به استفاده روزمره خودرو سعی کنید از روغن های مرغوب استفاده کنید
نقل قول:
??????????
بهران پیشتاز انتخاب کنیدنقل قول:
از نوع 10/40
قیمت بین 40 تا 50 هزار تومان
هزینه تعویض فقط روغن حدود 5 تا 10 هزار تومن
بازکردن کارتل منطقی تره