قابلیت روتر بودن یعنی اینکه اگه یه شبکه داشته باشی میتونی مودم رو مستقیما به سوئیچ بزنی و مودم کار واگذاری آی پی(dhcp) و اشتراک اینترنت (nat) رو برات انجام بده
Printable View
قابلیت روتر بودن یعنی اینکه اگه یه شبکه داشته باشی میتونی مودم رو مستقیما به سوئیچ بزنی و مودم کار واگذاری آی پی(dhcp) و اشتراک اینترنت (nat) رو برات انجام بده
سلامنقل قول:
تهرون رو نمیدونم ولی قسمتهای مرکزی کرج همین مشکل رو دارن .
7 تا خط تلفن معرفی کردم ، غیر از یکی بقیه PCM بودن .
خط به قیمت 200 هزار رو اجبارا 600 هزاخریدم .
تازه وضعیتش افتضاحه . متاسفانه اسیاتک و داتک واسه کرج سرویس نمیدن .
واسه همین شاتل و پارس انلاین اینجا خدایی میکنن ، و هر غلطی که دلشون میخواد میکنن .
اینجاها صاحب هم که نداره .
خوش باشین .
اقا اگه یکی به من بگه منطقه تهرانسر با پیش شماره 4451 کی زیر پوشش Adsl قرار میگره ممنون میشم
هر شرکت جدا این کار رو انجام میده.نقل قول:
در بعضی مناطق مخابراتی به علت عدم جود فضا در کنار مخابرات این کار دیرتر انجام میگیره.
شرکت ها باید یه فضایی برای دستگاهاشون در داخل یا چسبیده به مخابرات شما داشته باشند.
بهتره تمام شرکت هارو خودتون امتحان کنید، شاید تا الان راه اندازی شده باشه.
با سلام
نمايندگي شبكه داتك در كرجنقل قول:
نوشته شده توسط pd2006
کد:http://www.datak-telecom.com/id/resellers_2_
بچه ها من غرب تهرانم و مي خوام adsl بگيريم مي شه راهنمايي کنين چه شرکتي و با چه مودمي خوبه خيلي خيلي ممنون
من هر شرکتی که بوده را زنگ زدم پرسیدم بعد اگه باشه حداقل یه تبلیغی میکنن که مشتری پیدا کنن داتک پارسال گفته بود فاز اول اخر های سال گفت فاز دوم اجرایی حالا کسی میدونه این فاز دوم که انجام میشهنقل قول:
هر شرکت جدا این کار رو انجام میده.
در بعضی مناطق مخابراتی به علت عدم جود فضا در کنار مخابرات این کار دیرتر انجام میگیره.
شرکت ها باید یه فضایی برای دستگاهاشون در داخل یا چسبیده به مخابرات شما داشته باشند.
بهتره تمام شرکت هارو خودتون امتحان کنید، شاید تا الان راه اندازی شده باشه.
قیمت مودم smc روتر دار رو کسی نداره ؟
قیمت مودم smc روتر دار رو کسی نداره ؟
عجیبه چرا کسی جوابمو نمیده ؟
بهترین adsl فقط آسیا تک حرف نداره