طبق عکسی که گذاشتی از نظر تعداد آپشن با هم فرقی ندارندنقل قول:
Printable View
طبق عکسی که گذاشتی از نظر تعداد آپشن با هم فرقی ندارندنقل قول:
سلام واقعا برام مهمه لطفا جواب بدید
اینجا خوندم عدسیای مارکدار با ها کردن و بخار مارک روی عدسی قابل دیدنه...
من یه عدسی آفتابی شماره دار به اسم زایس آلمان بهم 300 تومن فروختن (به اسم پلاریزه و .... خلاصه گفت بهترین عدسی که دارمه)
الان میبینم روش هیچ آرم و نشونی نیست و وقتی ها میکنم هم چیزی پیدا نمیشه بنظرتون تقلبیه؟؟بدجوری رفته رو اعصابم :n03::n35::n22:
عدسی سفارشی بوده یا استوک؟نقل قول:
اگر سفارشی باشه معمولا یه کارت گارانتی میدن
سفارشی بوده حتی موقع سفارش هم خودش بهم گفت بهت جلدشو میدم که خیالت راحت شه ولی من موقع تحویل یادم رفت بخوام ازش...الان شک افتاده تو دلم بخاطر اینکه با ها کردن روش مارکی مشخص نمیشه نمیدونم اصلا باید بشه یا نهنقل قول:
سلام
اول در مورد عدسی های اسیلور: اسیلور فورته نسبت به اسیلور آلیزه خاصیت جذب اشعه ماورابنفش بهتر و آنتی رفلکس با کیفیت تری داره. قیمت این دو مدل از محصولات اسیلور تفاوت زیادی نداره. حدود 40 هزار تومان فرق دارن.
شما مشخصات عدسی ها رو در سایت میبینید و توقع دارید همشون در ایران موجود باشند. تا اونجایی که من خبر دارم پخش اسیلور عدسی هایی که به صورت موجودی دارن اینهاست:
پلاستیک ساده (بدون لایه آنتی رفلکس) ، پلی کربنات ، کریزال آلیزه ، کریزال فورته ، کریزال 1.6 (نیمه فشرده و تا کمی نشکن) ، اسیلور ترانزیشن. بقیه عدسی هاشون به صورت سفارشی تولید میشه.
من از اینکه آیا اسیلور فورته یا آلیزه یا ... نور آبی رو فیلتر میکنند یا نه اطلاعی ندارم. اوضاع طوری شده که خیلی نمیشه به حرف دیگران اعتماد کرد. اما یک راه ساده تغییر رنگ صفحه نمایش در تنظیمات کارت گرافیک رایانه است.
این که گفته میشه نور آبی مضر هست ، به خاطر انرژی طول موجی است که به رنگ آبی دیده میشود. طول موج نور آبی کمتر از دیگر رنگ هاست . همینطور طول موج با فرکانس موج رابطه عکس داره یعنی فرکانس نور آبی بیشتر از نورهای دیگر است. انرژی فوتون با فرکانس رابطه مستقیم داره: E=HF . اینه که میگن نور آبی چشم رو خسته میکنه. پیشنهاد میکنم اگر حساس هستید صفحه نمایش رو یه طوری تنظیم کنید که رنگ آبی رو کمتر نشون بده.
عدسی های سفارشی معمولا مارکی روی لایه آنتی رفلکس یا به صورت حک شده ندارند.
امکان گرفتن استعلام از سایت اصلی شرکت عدسی مثلا زایس هست تا ببینیم این عدسی دقیقا همون مدل سفارشی ماست؟نقل قول:
سلام
لطفا لطفا اگه درباره عینک فروشی سر رشته ای دارید جواب سوالمو بدید
بچه ها من از یکی از شهر های مرزی میتونم عینک بیارم
قیمتاش از 10 تومن تا 15 تومنه مثلا عینک 15 تومنی با با کیفیتترین عینکی که تو مغازه 200 تومن میفروشن برابری میکنه...
سوالم اینه بنظرتون عینک فروشی ها ازم جنس میخرن؟یا اونا جنساشونو ارزونتر تامین میکنن؟
مثلا عینکی با مارک ریبن و یا پوما بیس دار با بدنه فلزی و جنس ظاهری عالی رو 20 برمیدارن؟یا خرید خودشون پایینتره؟
لطفا جواب بدید بهم میخوام ببینم سرمایه م رو بذارم توش برم دنبالش یا نه
مثلا عینک طبی بچگونه ای رو دیدم 50 میفروشن من بهشون 11 میتونم بدم ازم میخرن؟
خودت عینک فروشی بزن به جای 200 تومن 100 تومن بفروش:n10:
سلامنقل قول:
در این مورد اطلاعی ندارم.
سرمایه ندارم...تخصص ندارم(نسخه خوندن و اینجور چیزا...)نقل قول:
و میخوام اولش اینجوری شروع کنم بعد برم سمت اینکار(مهندس بیکارم خسته شدم از بیکاری..) واقعا پیشنهاد شما عاقلانه س اما خوب شرایطشو ندارم فعلا...