قابلیت Tessellation با این عکس فکر کنم به بهترین شکل نشون داده شده !نقل قول:
کد:http://amorphous.host.soterial.com/DX11/Scene.jpg
Printable View
قابلیت Tessellation با این عکس فکر کنم به بهترین شکل نشون داده شده !نقل قول:
کد:http://amorphous.host.soterial.com/DX11/Scene.jpg
اقلا وقتی هم که نقل قول میکنید دوباره یه توجهی کنید!نقل قول:
باز هم میگم :
به اون دو تا کلمه که رنگی کردم توجه کنید!نقل قول:
برای چی پس رفت !!!!!؟
مگه نسخه اولش از چیزی غیر از DX 9 استفاده میکرد!!؟
فعلا همه بازی ها بر پایه DX9 ساخته میشن و هیچ بازی وجود نداره که بر پایه DX 10 یا 11 باشه!
باز هم توضیح میدم :
پایه (اساس) موتور های گرافیکی امروزی ( این نسل) همگی بر پایه DX9 هست و ساخت بازی بر اساس DX9 انجام میشه و تنها یک سری افکت ها با استفاده از DX11 طراحی میشن!
اگر پایه این بازی ها بر اساس DX11 باشه که کارت های گرافیکی که از DX11 پشتیبانی نمیکنن این بازی هارو اصلا اجرا نمیکنن!! چون دیگه DX9 پایه موتور گرافیکی بازی نیست و بازی از DX9 به هیچ وجه پشتیبانی نمیکنه!
بله مجید یکی از دوستان خوب خود منمه و برای خرید کارت گرافیک خیلی بهش سر زدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی این حرف من نیست دوست من و حرف سایت ها و در کل منابع معتبر هست!
این حقیقتی هیت و باید قبول کرد!
یچی بگم بخندین:
یه مغازه رفتم Crysis2 رو داشت...هنگیدم :18:...به یارو گفتم چجوریاست گفت خودشه تازه اومده همین دیروزی اومد جدیده و فلان...باخودم گفتم احتمالا این یکی دو روز پیش مغازه شو زده....هرچی گفتم هنوز نیومده گفت چرا اومده این خودشه...احتمالا چند وقت پیش توی سایتی دنبال جک میگشته یکبار اتفاقی چشمش خورده....بایکی از رفقا بودم کلی بهش خندیدیم جاتون خالی:31:
یادم رفت به یارو بگم احتمالا فردا هم میخوای Battlefield 3 رو بیاری!!:38:
یه ریویو کنیم رو پست هایی که داده شد و شما نقل قول کردید !نقل قول:
اولین پست :
جواب شما :نقل قول:
من تو پست خودم در مورد پشتیبانی از DX11 حرف زدم شما اومدین چی گفتین !!!!نقل قول:
دومین پست :
جواب شما :نقل قول:
ایشون گفتن اگه کرایسیز 2 از دایرکس 11 پشتیبانی نکنه که خیلی مصخره اس بعد شما جواب دادید دوست عزیز هیچ بازی بر پایه DX 11 ساخته نشده!نقل قول:
خوب حالا من توجه نمی کنم به پست هایی که نقل قول می کنم یا شما !!
شما خودتون گقتید پایه ( اساس ) و اون رو متمایز کردید با یه سری افکت ها که بازی هایی از اون استفاده می کنن که DX11 پشتیبانی می کنن !
خوب پس کلا از پایه شما حرف خودتونو نقض کردید :31: و کلا بدون دلیل پست Reply کردید چون بحث ما سر پشتیبانی از افکت های DX11 بود نه این که پایه و اساس بازی بر مبنای DX11 باشه...
چه بحث سالم و شیرین و داغی داریم ما :31: همه به برکت تولد بندس هاااااااا :31:
این دوستمون هم تو لینک بالا تقریبا حرف های منو گفتن :10:نقل قول:
Zaghan-13 اون نسخه بتايه دزديشه كه جايه نسخه اصل ميفروشن!
نه بابا حرفا میزنی اینجا اصلا بتای یک بازی واسه pc نمی تونی گیربیاری یعنی کسی نمیخره...تازه بهش گفتم خود بازیه یا نه؟گفت آره منم بهش گفتم لابد تو از سایتهای gamespot,ign,... بیشتر میدونی!!!:23:نقل قول:
پس حتما اینو من گفتم!!نقل قول:
من تو پست خودم در مورد پشتیبانی از DX11 حرف زدم شما اومدین چی گفتین !!!!
من نمیدونم در دستور زبان شما معنی پسرفت و پیشرفت چیه !! ولی وقتی نسخه اول بازی تنها از DX 9 پشتیبانی میکرده و نسخه دوم بازی هم طبق یه سری شایعه ها در هنگام عرضه از DX11 پشتیبانی نمیکنه چطور معنیش میشه پسرفت!!! تازه معنیش ( در دستور زبان ما دهاتیا!!) میشه پیشرفت چون قراره DX11 با یک پچ طبق شایعه ها بعدا برای بازی عرضه بشه!!نقل قول:
که باز هم گواهی بر این موضوع هست که بازی بر پایه DX9 طراحی شده!
اما در مورد پست دوستمون من جواب قسمتی رو دادم که رنگی کردم!نقل قول:
ایشون گفتن اگه کرایسیز 2 از دایرکس 11 پشتیبانی نکنه که خیلی مصخره اس بعد شما جواب دادید دوست عزیز هیچ بازی بر پایه DX 11 ساخته نشده!
خوب حالا من توجه نمی کنم به پست هایی که نقل قول می کنم یا شما !!
شما خودتون گقتید پایه ( اساس ) و اون رو متمایز کردید با یه سری افکت ها که بازی هایی از اون استفاده می کنن که DX11 پشتیبانی می کنن !
خوب پس کلا از پایه شما حرف خودتونو نقض کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا بدون دلیل پست Reply کردید چون بحث ما سر پشتیبانی از افکت های DX11 بود نه این که پایه و اساس بازی بر مبنای DX11 باشه...
چه بحث سالم و شیرین و داغی داریم ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه به برکت تولد بندس هاااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بر میگرده به این قسمت پست من که ایشون نقل قول کرده بودن!نقل قول:
نقل قول:
آیا من حرف اشتباهی زدم!!؟نقل قول:
فعلا همه بازی ها بر پایه DX9 ساخته میشن و هیچ بازی وجود نداره که بر پایه DX 10 یا 11 باشه!
و اما ...
اصلا خودتون معنی این جمله رو که نوشتید فهمیدید !!؟نقل قول:
شما اصلا معنای طراحی یک انجین گرافیکی رو بر اساس DX میدونید چیه!!؟
خواهشا یکمی اطلاعاتتون رو کامل تر کنید و اینقدر هم بی خودی منو خسته نکنید!
دوست عزیز شما اول تکلیفتون رو با خودتون روشن کنید که میخواین در چه زمینه ای بحث کنید انوقت بیاین از من ایرادات بی جا بگیرید!!نقل قول:
خوب پس کلا از پایه شما حرف خودتونو نقض کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا بدون دلیل پست Reply کردید چون بحث ما سر پشتیبانی از افکت های DX11 بود نه این که پایه و اساس بازی بر مبنای DX11 باشه...
من در هیچ کدوم از پست هام هیچ حرفی مبنی قابلیت ها و حصوصیات DX11 صحبت نکردم و نگفتم که DX11 با DX9 هیچ فرقی نداره!! ( این رو در دو پست قبلی هم گفتم!)
من از همون اول بحثم سره نسخه اول بازی بود که از هیچ افکت DX10 استفاده نکرده و تنها جنبه تبلیغاتی داشته و با یک منبع معتبر ( البته بعید میدونم شما GS رو بشناسید!) حرفم رو اثبات کردم! البته این حرف من نیست حرف سایت های معتبره!
دوست عزیز متاسفانه شما جوابی برای پست های من ندارین و قصد دارین تا با نقل قول های بی مورد حرف های قبلی من ، بحث رو بی خودی به درازا بکشید!!
کسانی که منو میشناسن میدونن هیچ وقت بی خودی و بدون دلیل و مدرک حرفی رو نمیزنم و روش اصرار نمیکنم! شما توی پست های قبلیتون برای هیچ کدوم از حرف هاتون منبعی رو دکر نکردین و من بی خودی دارم با جواب دادن پست های شما وقت خودم رو هدر میدم!
نه من نسخه ی بتا رو بازی کردم همه ی مراحل رو کامل داره یعنی داستان رو بلدم. خیلی باگ داره یعنی اگه همینجوری میومد از گیم اسپات 2 میگرفت(!)
خیلیییییییییییییییییییییی ی باگ داره خودم تا وسطای بازی رفتم چند مرحله مونده بود که از باگها خسته شدم و بازی رو پاک کردم!
مثلا یارو تو هلیکوپتر به صورت افقی نشته (!!!) بدون حرکت تیر میزنه یا سربازه به صورت مورب عینهو کیسه گونی خشک شده از جریان برق(!) به در و دیوار می خوره!!!
من در مورد پسرفت بازی صحبت کردم چون نسخه ی دموی بازی رو از نزدیک دیدم که با دایرکس 9 چی بوده ! و کرایسیسی که 3 4 سال پیش ساخته شده چی بوده !!!
فقط کافیه چندتا مقایسه تو همین سایت های همسایه رو برید ببینید لازم نیست جای دور هم برید!
یک نکته هم در مورد نقل قول کردن بهتون بگم، وقتی شما یه مطلبی رو نقل قول می کنین یعنی جوابتون در مورد کل اون مطلب هست نه یک خط از اون مطلب!!!
یه نگاه به موضوع تاپیک بیندازید متوجه می شید کی از اول بحث رو الکی و بی دلیل به بیراهه کشید!!نقل قول:
در ضمن شما سوالی تو پست هاتون نداشتید که من بخوام جوابتون رو بدم !
در مورد دانسته های من باید بگم که رشتم در مورد همین موضوعه و چند سالی هست دارم در این مورد مطالعه می کنم ( تمرکزم فقط رو بازی نیست )
چندین سال پیش وب سایتی داشتم که شاید هنوز هم یه عده تو ذهنشون باشه شاید هنوزم در موردش صحبت کنن!
در ضمن مطالب من خیلی کلی و قابل فهم بود و نیازی به منبع نداشت، Google It !!!
در مورد شناسایی هم اصلا حرفشو نزنید اینجا خیلیا هستند منو میشنانسند، حتی من با مدیرانی رابطه داشتم که الان یا بن شدن یا بازنشسته شایدم اصلا شما اسمشونم نشنیده باشید !!
بهتره بحث رو همین جا تمومش کنیم و دیگه ادامه ندیم!
اول یه موضوع مشخصی رو در نظر بگیریم و بعد شروع کنیم در موردش نظر دادن و بحث کردن
در غیر این صورت نه من متوجه حرف های شما میشم نه شما می فهمین که من چی می گم و منظورم چی بوده!!
نقل قول:من هیچ چیز بلد نیستم حتی نقل قول کردن!!نقل قول:
یک نکته هم در مورد نقل قول کردن بهتون بگم، وقتی شما یه مطلبی رو نقل قول می کنین یعنی جوابتون در مورد کل اون مطلب هست نه یک خط از اون مطلب!!
خوبه!!؟ راضی شدید از ایراد گرفت های بی جا از من!!؟
موضوع تاپیک چیزی غیر از بازی Crysis هست!!؟نقل قول:
یه نگاه به موضوع تاپیک بیندازید متوجه می شید کی از اول بحث رو الکی و بی دلیل به بیراهه کشید!!
این که گفتم موتور بازی بر پایه DX9 هست چیزه بی راهه ای هست!!؟
اتفاقا این خود شما بودین که بدون توجه به صحبت های من ، با پست زیر تاپیک رو به بیراهه کشیدین ! :
حتما من تاپیک رو اشتباه اومدم!!نقل قول:
نقل قول:
بله کاملا از این پست شما مشخص هست که چقدر حرف های شما کلی و قابل فهم هست و نیازی به منبع نداره!نقل قول:
در ضمن مطالب من خیلی کلی و قابل فهم بود و نیازی به منبع نداشت، Google It !!!
نقل قول:
حتی صحبتی هم که خود کرایتک در مورد Crysis Warhead کرده رو هم قبول ندارین!!؟
من کاری ندارم شما که شما تحصیلات و مدرک و رشتتون چیه! وقتی آدم پرفسور باشه ولی اطلاعات دقیقی از یک موضوع نداشته باشه و در مورد اون موضوع نظر اشتباه بده آیا نظرش درست و قابل قبوله!!؟نقل قول:
در مورد دانسته های من باید بگم که رشتم در مورد همین موضوعه و چند سالی هست دارم در این مورد مطالعه می کنم ( تمرکزم فقط رو بازی نیست )
چندین سال پیش وب سایتی داشتم که شاید هنوز هم یه عده تو ذهنشون باشه شاید هنوزم در موردش صحبت کنن!
خوش به حالتون!نقل قول:
در مورد شناسایی هم اصلا حرفشو نزنید اینجا خیلیا هستند منو میشنانسند، حتی من با مدیرانی رابطه داشتم که الان یا بن شدن یا بازنشسته شایدم اصلا شما اسمشونم نشنیده باشید !!
دوست عزیز من هیچ ادعایی مبنی بر این موضوع که بازی خور هستم و همه چی حالیمه ندارم! ولی موضوعی که مشخصه و اکثر گیمر ها میدونن رو وقتی کسی نقض میکنه اونجاست که من حق خودم میدونم وارد عمل بشم!:31:
در پایان اگر خدایی نکرده بی احترامی به شما کردم و باعث ناراحتی شما شدم عذر میخوام و خداوکیلی فقط قصدم کمک بوده و به هیچ وجه قصد کل کل های بی مورد و بی جارو نداشتم و ندارم و نخواهم داشت!
( اینقدر نوشتیم آخرش هم یکی میاد همشون پاک میکنه!!):31: