علی کوئست زرد رو رفتی همون spiritual رو میگم.
Printable View
کدومو میگی ؟ واسا الان میام نو بازینقل قول:
من امشب نمیام دیگه.صبح باید بیدار شم.بابا همون spiritual رو میگم که آخر لیست کوئستهاست و نوشته هاش زرد رنگه.همون که دیشب 2 تا 15 تا موب کشتیم.
lol هادی یه لول 71 پیدا کردم اومد واسم اون باس رو 1 هیت کرد رفت :دینقل قول:
من امشب نمیام دیگه.صبح باید بیدار شم.بابا همون spiritual رو میگم که آخر لیست کوئستهاست و نوشته هاش زرد رنگه.همون که دیشب 2 تا 15 تا موب کشتیم.
اون کوئست زرده هم چند قسمت داره آخه . بعد اونکه دو تا 15 رو میزنی باز فکر کنم 0/1 میشه یه بار هم 0/10 و...
الان من همونو دو تا 0/2 دارم ! این سیستم کوئستاش خیلی پیچیده شده !
29 و چند درصد شدی ؟ فردا هم یه ساعتی بگو با هم باشیم کوئست fb29 رو بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای fb29 باید اون کوئست زرده رو تموم کنیم.نقل قول:
اون باس که میگی کدوم بود؟همون درخته؟
به نکته جالبی اشاره کردی . منم یه بار به دختر همسایه گفتم بهم فحش داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی من یه سوال برام پیش اومده.چرا وقتی به دخترهای خارجی میگی شما خیلی خوشگلید خوششون میاد و تشکر میکنن و میگن thanks .ولی وقتی به دخترهای ایرانی این حرف رو میزنی بهت میگن برو گم شو و بهت فحش میدن؟
حالا نه اینکه تو بازی یا اینترنت اینطوری باشه بلکه تو واقعیت هم همینه.
جدی میگی ! پس تو خیلی عقبی هادی ! بیا کوئست رو بریم .نقل قول:
برای fb29 باید اون کوئست زرده رو تموم کنیم.
اون باس که میگی کدوم بود؟همون درخته؟
باس هم bloodraged رو میگم لول 30 ه و دو تا نوچه هم کنارشن همیشه :دی
aaaaa :18:
هادی heavens tear رفتی ؟
یه ساعت دنبالش میگشتم که کوئست رو تحویل بدم شهر رو پیدا نمیکردم بعد از یکی پرسیدم گفت بالا سرتو نگاه کن :31:
تو آسمون مثل این فیلما جنگ ستارگان شهره خیلی باحاله :27:
هادی اون کوئست که تو غرب شهر باید دنبال یه چیزی بگردی رو پیدا کردم .
توی west district در مختصات 518,663
یه کوئست دیگه هم رفتم یه 10-11 مرحله ای بود ! همش باید گل جمع کنی .
اعصابم خورد شد تا تهش رفتم ولی 19000 تا exp و 8000 تا spirit داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 19000 تایی رو من هم رفتم.اعصاب آدم خورد میشه.تموم نمیشه که.اون 2 تا باس رو چطور کشتی؟نقل قول:
من سریع تو گیلد درخواست دادم یه لول 77 اومد واسم کشت.
هر جا گیر کردی سریع تو گیلد بگو خیلی باحالن زود میان کمک.:10:
من همونجا میشینم اینفدر میگم need help که آخر یکی دلش به رحم میاد کمک میکنه :دی