کویر هم مثل منه !
سالی 1 بار سوتی میده !
راستی ، جناب soooooooooot دیگه اینوارا آفتابی نمیشن ؟
Printable View
کویر هم مثل منه !
سالی 1 بار سوتی میده !
راستی ، جناب soooooooooot دیگه اینوارا آفتابی نمیشن ؟
من يه سوتي ميخوام بگم ولي دودلم. چون يه جورايي اين تاپيك رقيب صندلي داغه
ماي فريد جان تواااااام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا دو روز ديگه مهلت داري سوتي بدي و سريع بياي اينجا تعريف كني در غير اين صورت .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد جان از شما بعيده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
چه فرقي ميكنه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوست داشتي تعريف كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو يادت نره ما يه خانواده بزرگ هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رقابت معني نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شوخي كردم به خدا چرا به دل ميگيري؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
اينو قبلا براي امين موزي تعريف كردم خوشش اومد بهم پيشنهاد داد اينجا بنويسمش
اگه خوب نبود يقه اونو بگيريد من بي تقصيرم
ماجرا برميگرده به عيد كه رفت و امد زياد بود
خونه ما هم مثل بقيه زياد مهمون ميومد و ميرفت و منم با مهمونامون خيلي رودربايستي دارم و هميشه جلوشون سر به زيرم خيلي مودبانه.
مخصوصا با زنهاي فاميل. خيلي رودربايستي دارم خلاصه باهاشون. مخصوصا با مهمون اون شبمون خيلي زياد تر از همه رو دربايستي داشتم و خيلي هم خجالت ميكشيدم ازش
اون شب مهمون ما بودن. نشسته بودم ديدم تلفن زنگ زد. جي افم بود. با هم كلي صحبت كرديم. يكي از حرفهايي كه زياد بين من و اون رد و بدل ميشه اينه كه اون ميگه سعيد جان. منم ميگم جون دلم. يني هميشه اينجوري صدام ميزنه و منم اينطوري جواب ميدم
يه نيم ساعتي حرف زديم و اين جمله 10-20 دفعه بينمون رد و بدل شد. تو حال خودم بودم كه اون خانومه مهمونمون صدام زد سعيد جان. منم هواسم نبود داد زدم جون دلم :blush:
يه لحظه به خودم اومدم از خجالت داشتم آب ميشدم.
شما جاي من بوديد چه حالي ميشديد؟
قيافه من اگه جاي سعيد بودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيافه شوهره زنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي سعيد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوتي داشتي (كه حتما داري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بازم تعريف كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اگه یادم بیاد میزارم !
فعلا که تلپم تو خونه !
سوتی بی سوتی !
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
سعید جان بابا ترکوندی خیلی باحال بود بازم بگو
مردم از خنده
بابام خواب بود پرید از خواب گفت چته ..........
کم بوده بود با این مواجه شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماي فريند جان (اسمت چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به حافظه بلند مدتت رجوع كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئنم سوتي هاي خوبي واسه تعريف كردن پيدا ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
شما هم اگه با حافظه بلند مدتت رجوع کنی اسمم یادت میاد
به هر حال اسمم مسعود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.