نه عزیز فینگرپرینت نداره.در ضمن لپ تاپ مگه DVD فیلمه که میخوای اینترنتی بخری.:13:همین جوریش که با کلی دقت ادم از بازار میخره توش هزار جور دغل بازی میکنن وای به حال اینترنتی.:46:نقل قول:
نه عزیز فینگرپرینت نداره.در ضمن لپ تاپ مگه DVD فیلمه که میخوای اینترنتی بخری.:13:همین جوریش که با کلی دقت ادم از بازار میخره توش هزار جور دغل بازی میکنن وای به حال اینترنتی.:46:نقل قول:
خوب داش پس شما هم میگی که برم ببینم بعدش بگیرم ؟!نقل قول:
داش یادمه به یکی از دوستانه دیگه گفتی که گارانتی الماس نگیره و بره امرتات بگیره ابلته بهش گفتی دلیلش رو به پیام خصوصی واسش میگی چرا ؟ (البته نمی دونم الماس بود یا سازگار)
شما اشتباه میکنی اگر به سایت Asus نگاه کنی تو ایران 4 نمایندگی اصلی داره.سازگار،ویستا(الماس)،د جیتال و امرتات .شما از هر کدوم بگیری فرقی نمیکنه.فقط تحقیق کن تو شهر شما نمایندگی داشته باشه.درضمن برو ببین بعد بخر حتمآ هم باید پلمپ باشه.نقل قول:
این مدلو برام اوردن ومن n61jqمیخوام(برای بازی می خوام)نقل قول:
:10: جونم واسه داش بگه که اول یه خبره باحال بهت بدم که شرکت سازگار بالاخره قیمت زرد (خدا رو شکر تلسم شکسته شد) این مدله ASUS N61JQ-JX014V رو 1.490.000 زده .نقل قول:
بعدش واسه داش گلم بگم که اره تو شهر ما نمایندگی داره یه نمایندگی هم بیشتر نداره ولی داش گرون میدن.
میشه داش یه باره دیگه ای موضوعه پلمب بودن رو توضیح بدی البته داش هر چیزی که فکر می کنی واسه خریدار لازمه که بدونه بهم بگو لطفا.:31:
سلام دوستان
میشه جنگهای صلیبی رو با n61jv بازی کرد
کاش n61ja رو میگرفتم
برای من ویندوز اورجینال نداشت . اگر لطف کنید و برنامه رو یجا آپلود کنید خیلی ممنون میشم من هرچی گشتم برای دانلود پیدا نکردم یا اگر میشه برنامه رو باز کنید و ورژن برنامه رو بگید شاید تونستم برای دانلود پیدا کنم:11:نقل قول:
دوستان سلام
همراه لپ تاپ N61 JQ سی دی ویندوز اورجینال هم هست یا نه ؟
اگه نیست باید از ویندوز اورجینالش بک آپ بگیریم ؟
از g73 كي خبر داره
؟
قيمت و .......
اولآ لپ تاپت مبارک باشه،لپ تاپ خوبیه.دومآ مدل JA تو بازار ایران نیست.درضمن این بازی رو با همون JV هم به راحتی میتونی بازی کنی.:46:نقل قول: