سلام
منم دقیقا همین هارد رو دارم و همین مشکل سرعت رو هم دارم.... ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
Printable View
سلام
منم دقیقا همین هارد رو دارم و همین مشکل سرعت رو هم دارم.... ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام .نقل قول:
خیلی خلاصه گفتید ! باید توضیح بیشتری بدید تا بشه راهنمایی کرد . سرعت Copy/Paste چقدر هست ؟ به USB2 وصل کردید یا USB3 ؟ اگر سیستمتان USB3 نداره یه کارت USB3 بخرید که سرعت ترانسفر دیتا بهتر بشه . اگر سیستمتان USB3 داره مطمئن بشید جدیدترین ورژن درایور USB3 نصب شده باشه .
از قسمت Benchmark برنامه HD Tune Pro یه تست Read و در صورت امکان یه تست Write بگیرید و از نتیجه یک عکس بگیرید و اینجا بذارید . قبلش اعلام کنید به پورتهای USB3 زدید یا USB2 . از قسمت Health همان برنامه ای که گفته شد SMART Status رو بررسی کنید که تمام موارد OK هستند یا خیر .
منظورتان مدلی هست که در پست 730# همین تاپیک گفته شده ؟ یعنی Adata NH13 Metallic ؟نقل قول:
منم دقیقا همین هارد رو دارم
سلام من Disk management رو چک کردم هارد با حجم 931 گیگ اینجا مشخصه روی سیستم های دیگری هم هارد رو چک کردم جواب نداد عکس رو هم دارم از محیطش ولی نمیشه آپش کرد اینجا نمیدونم چه جوری باید این کارو کرد میشه لطفا ایمیلتون رو بدید تا بفرستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم
سلام .نقل قول:
عکس رو در سایت زیر آپ کنید و لینکشو اینجا بذارید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عکس رو آپ کردم امیدوارم کارم رو درست انجام داده باشم بازم خیلی خیلی ممنونم از شما
دوست گرامی ؛ وقتیکه عکس رو آپ میکنید به شما چند تا لینک میده (عکس زیر) که باید Direct link رو اینجا کپی کنید .نقل قول:
لینکی که دادید اشتباه هست .
سلام
امیدوارم این بار درست باشه ببخشید شما هم تو دردسر انداختم
سلام .نقل قول:
درایو مورد نظر RAW شده . اگر اطلاعات مهمی ندارید روی همان درایو راست کلیک و فرمت کنید تا بتونید مجدداً استفاده کنید . در غیر اینصورت اگر اطلاعاتش برای شما مهم هست طبق روشهای گفته شده در پست اول و دوم تاپیک زیر عمل کنید .
سلام بچه های ناز
سلام بچه های ناز
یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل مای بوک سه چهار سال پیش خریدم به خاطر سرو صدا و کند بالا اومدن هارد بردم تعمیر گفتن باکسش خرابه ولی میتونی اینترنال استفاده کنی همین کار رو کردم ولی وقتی به کامپتوتر وصل کردم هارد رو خالی نشون میده (هارد پر بود از فایل و اطلاعات) بعد به باکسش وصل کردم نشناخت .
حالا سوال من اینه اطلاعات هارد کجاست و چی شده که اینجوری شده؟(یعنی نبود اطلاعات در هارد به باکس اون ربطی داره؟)