خدا صبر بده بهت :10:نقل قول:
Printable View
خدا صبر بده بهت :10:نقل قول:
عزیزم خواهشا اسپم نده.خلاف قوانینه.
ممنون علی جان....خدا کنه این مشکل صدابرداریش حل بشه....واسه یه گوشیه High end خیلی ضایعس:13:نقل قول:
تمام فیلم و کلیپهای 95 ریختم توش،قشنگ میاره ولی وقتی کلیپ جدید تبدیل میکنم و از کامپیوتر میریزم توش نمیاره حتما باید از فایل منیجر بازکنم.
الان 2تا فیلم تبدیل کردم هیچکدوم نمیاد:41:
راستی یه سوال دیگه، چرا از تو فایل منیجر تمام کلیپها فول اسکرینن ولی از تو خود Videos میخوام ببینم کوچیکتر پخش میشه؟
از دوستان کسی میتونه یه توضیح تخصصی در مورد N97 و i-phone 3g به من بده:40:
3تا از دوستای من i-phone دارن و از وقتی من این و خریدم میگن پولت و ریختی دور، کاشکی I-phone میخریدی
هرچی من میگم :19:این دوربینش 5، حافظش 32، بلوتوس 2 داره ، wifi داره، gps داره، به گوششون نمیره:5:
فریمور گوشی من الان 10 . ارزش داره به 11 آپ دیت کنم؟:8:نقل قول:
یا صبر کنم تا 12
10 با 11 چه فرقی داره؟
تغییرات 12 معلوم نیست چیه؟
ورژن جدید 12 هست دیگه دوست من...اینم تغییرات :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4110977&postcount=719
توضیح تخصصی نمیخواد.آیفون یه چیزیه که فقط به درد کلاس گذاشتن میخوره و هیچ کارایی نداره(3 ماه تمام آیفون دستم بوده که اینو میگم).97 مشخصا گوشی کاربردیه،اونم هر کاری که بخوای بکنی.نقل قول:
از دوستان کسی میتونه یه توضیح تخصصی در مورد N97 و i-phone 3g به من بده
3تا از دوستای من i-phone دارن و از وقتی من این و خریدم میگن پولت و ریختی دور، کاشکی I-phone میخریدی
هرچی من میگم این دوربینش 5، حافظش 32، بلوتوس 2 داره ، wifi داره، gps داره، به گوششون نمیره
سلام دوست عزیز.اتفاقا امپرکشیشو دیدم.خیلی بیشتر از حالتعادی داره میکشه.یارو میگفت تا 100 برابر یک گوشی عادی.مثلا 1.4 امپر.نمیدونم باید چه کار کنم.یارو گفت با این میزان امپرکشی فلش خطرناکه.:41:نقل قول:
میخوای احتمالا بری پیش همونی که ازش گرفتی بزنیش تو سرش؟