سلام دوستان
کسی عکس از داخل پارس ال ایکس داره بذاره؟
من شنیدم داشبوردش طرح چوب هست؟
Printable View
سلام دوستان
کسی عکس از داخل پارس ال ایکس داره بذاره؟
من شنیدم داشبوردش طرح چوب هست؟
نقل قول:
داخلش مثل پارس سال هست و هیچ تغییری نکرده
سلام
شمع های پژو405 رو چند هزارتا عوض کنم؟
نقل قول:
من رو 20000 عوض کردم در کل بیشتر رو همین کیلومتر عوض میکنن
سلام به اساتید . میخوام بدونم ایران خودرو 405 جی ال ایکس سفارشی میزنه؟رنگ قرمز ماتیکی
درود بر دوستان گرامی
من میخوام SLX بگیرم فقط به خاطر ظاهر بهتر ولی الان یه مدل دیدم اطلاعی ازش ندارم
میشه بگین فرق بین slx معمولی با slx با موتور 16 سوپاپ TU5 در چی هست ؟ قدرتش بیشتره ؟
مصرف سوختش بالا میره ؟ و اینکه چرا گرونتر هم هست ؟
نقل قول:
سلام.
فرقشون دقیقا تو همون موتور TU5 هست و دیگه از هر نظر مثل هم.
موتور TU5 قدرت و شتاب بیشتره
مصرف سوختش کمتره
صدای موتور خیلی کمتر تو اتاق میاد.
و در کل به صرفه تره برای همینم قیمتش بالاتره
موفق باشید
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
رنگ هایی که برای 405 الان دارن میزنننقل قول:
مشکی-خاکستری-نقره ای برای 405 GLX
مشکی-خاکستری-نقره ای و سفید برای 405 SLX
اگر هر نوع رنگ دیگه ای رو بخواین سفارش بدین باید با شرکت آپکو تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن
slxبگیر چون هم مصرف سوختش کمه و هم تو بازار وخیابون کمتر پیدا می شه و کیفیتش هم بهتر شده.نقل قول:
ممنون از پاسخ دوستان
یه سوال دیگه دارم ... رینگ الومینیومی هم داره ولی باز هم گرون تره ... این رینگ المینیومی ارزش خرج کردن داره ؟ یا بیرون ازاد ادم خودش بخره بهتره یا به قول خود شرکت از ما بخرید ارزونتر در میاد بهتره و رینگ الومینیومی بهتره ؟
رینگ معمولی بگیرم بعدش خودم یه رینگ الومینومی با سلیقه خودم بندازم چقدر درمیاد ؟
یستگی به خودتون داره اگه بخواهید خرج کنید رینگ های گرون تر و خوشگل تر هم وجود داره اگه بخواهی رینگ معمولی بندازی رینگ +لاستیک خوب 750هزار تومان براتون در میاد که به نظر من مال کارخونه درسته ارزونه ولی بی کیفیتهوتا جایی که خودتون می دونید ماشین روخی چهار چرخ راه می ره.نقل قول: