یه مودم وایرلس ای دی اس ال از سری N که تی پی لینک باشه چی توسیعه می کنید؟
TD-W8950ND این مدل تی پی لینک چطور هست؟سری Nهست ایا؟
این مدل مشکل خرابی ایناش زیاده؟
Printable View
یه مودم وایرلس ای دی اس ال از سری N که تی پی لینک باشه چی توسیعه می کنید؟
TD-W8950ND این مدل تی پی لینک چطور هست؟سری Nهست ایا؟
این مدل مشکل خرابی ایناش زیاده؟
من یه مودم وایرلس میخوام حداکثر تا 50 تومن چی با این فیمت پیشنهاد میدین؟ یا اگه با این قیمت چیز خوبی گیرم نمیاد بیخیال شم؟
سلام دوستان.راستش من دنبال یه مودم ADSL وایرلس میگردم که قابلیت اینو داشته باشه که من توش V P N رو ست کنم و هر کس به وایرلس مودمم وصل میشه مستقیم از V P N استفاده کنه.یعنی دیگه لازم نباشه دیوایس هایی که به مودم وصل میشن تک تک بخوان به V P N وصل بشن و مثل این باشه که به طور مستقیم به آی پی V P N وصل شدن.اگر کسی چنین مودمی رو میشناسه لطف کنه بگه.
با تشکر
این مدل ارزش ندارهنقل قول:
بهتره برین سراغ برند smc سری n که 300mbps هست حدود 65 تومن مدل 7904wbras-n
که خیلی خوبه
مودم tplink مدل 8901g یا 8110g که به بودجه شما میخورهنقل قول:
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
عزیز از چه لحاط این مدل مناسب به نظر نماد؟
یعنی این مدل خرابی زیاد هست؟یا نه از لحاظ برد وایرلس تاثیر داره؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
راسی فروشگاه اینترنتی سراغ داری اینرو بفروشه؟لطفا پ خ کن.
ممنون مرسی.
نه tplink هم برند خوبیه ولی کیفیت و گارانتی smc رو نداره سایتی برای خرید سراغ ندارمنقل قول:
دوستان لطفاً يك روتر ADSL براي بازي آنلاين معرفي كنن. آيا اصلاً فرقي براي اين كار دارند. الان روتر ASUS عادي دارم.
سلام دوستان من میخوام یک مودم وایرلس بگسرم.اما موندم اخه یه دونه تی پی 8811 دارم می خوام یه روتر یا اکسیس پوینت بگیرم.
حالا دوستان میشه یه اکسیس پوینت معرفی کنند که بشه روش اکانت ساخت یعنی برا یه کاربر پورت تعریف کرد که مثلا یک ساعت هر روز بتونه از اینترنت استفاده کنه و تو اون یک ساعت بیشتر از 40 مگ نتونه استفاده کنه.ایا همچین چیزی امکان داره؟
ممنون میشم یم مدل معرفی کنید که وایرلس سری N باشه.
دوستان با روتر میشه شبکه داخلی ساخت و مثلا کامپیوتر ها رو شبکه کرد برای انتقال دیتا بین هم مثل اکسیس پوینت؟بدون اینترنت .
اکسس پوینت بیشتر برای اتصال یک شبکه ی وایرلس با یک شبکه ی کابلی استفاده میشهنقل قول:
مودم شما یعنی 8811 روتر هم هست و میتونید باهاش یک شبکه ی محلی هم درست کنید
اون مدلی هم که از smc گفتم بهترین انتخاب هست