سلام به همه
من هولوهوش 1.700.000 بودجه دارم ، می خواستم بدونم چی بخرم بهتره ؟ آیا وضوح تصویر hp ها خوبه ؟
چه کانفیگی و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
Printable View
سلام به همه
من هولوهوش 1.700.000 بودجه دارم ، می خواستم بدونم چی بخرم بهتره ؟ آیا وضوح تصویر hp ها خوبه ؟
چه کانفیگی و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
سرعت و باس سی پ یو دو عامل مهم رندرینگ هستند جون مستقیم با قدرت پردازش گرافیکی و بافر کردن اطلاعات در رم و همچنین سرعت رایت این اطلاعات در هارد رابطه دارهنقل قول:
گرافیک 9200 به بالا هم برای رندرینگ کافیه ... هرجند 9600gt پیشنهاد میشه
اون کانفیگی رو انتخاب کنید که رم و سی پی یو سری p بالای 2.23 گیگاهرتز داشته باشه
سلام دوست عزیز. من DV5-1135 دارم. باتریش در کارهای عادی حدود 2 ساعت (کمی کمتر) جواب میده. Fsb هم که 1066 است. اگر با داغ کردن سمت چپش ( فقط موقع اجرای بازیهای سنگین) مشکلی نداشته باشید بهترین انتخاب توی این قیمته.
طول عمر خازن ها با افزايش هر 10 درجه سلسيوس دما نصف ميشه!گرمای زیاد روی تمام قطعات تاثیر منفی داره.با این شرایط بهتره به فکر تهویه ی مناسب تر مخصوصن از زیرش باشی.سطح صاف و تمیز و مثلن شیشه ای خیلی خوبه.نقل قول:
سلام،
ديگه از گشتن خسته شدم!:41:
كسي مي تونه لطف كنه و يه لپ تاپ سري dv4 ياdv5 بهم معرفي كنه كه در درجه اول "مدت زمان شارژ باطريش" زياد باشه (بالاي 2.5 - 3 ساعت ترجيحا)، و در مرحله بعدي "سبك" باشه. سيستم خيلي خفن هم نمي خوام؛ مثلا:
cpu 2 or 2.26 - cash 4 or 6 - ram 3 or 4 - graphic 8400
ممنون ....:11:
واسه چه کاری میخوای؟ dv4 که 14 اینچیه و نسبت به dv5 کوچیک تره و هر جور که تماشاش کردم زشت بود! ولی اگه گرافیک ضعیف میخوای تا مصرف کم باشه همون dv4 بهتره.نقل قول:
كســـــــــي نمـــــــــــيدونه ؟؟نقل قول:
بين كارت هاي گرافيكي 9600 قدرت gt ها بيشتره يا gs؟ فرق سخت افزاريشون چيه؟
سلام،
به احتمال قريب به يقين dv4 1070 مي خرم...!
دوستاني كه دارن ازش راضي اند ؟
باتري و داغ كردنش چه جورياس ؟
قيمتش فضايي نيست كه ؟:31:
(اگه با اين قيمت چيز بهتري سراغ دارين،لطفا معرفي كنين)
ممنون ....:11:
سلام
میشه بگید dv5 1070 برای اجرای برنامه هایی مثل 3d max , auto cad مناسبه یا نه؟ من میخوام با این برنامه ها کار کنم
1070 انتخاب مناسبیه؟
قضیه داغ کردنش جدیه ؟ یعنی موقع کار کردن مشکل ایجاد می کنه؟
خب 1070 که این خصوصیات رو داره, خوبه؟ ولی مسئله من داغ کردنشه , و البته عمر کم باتری ، اونقدر جدین که به خاطرش از کارت گرافیکش چشم پوشی کرد و رفت سراغ dell d830 یانقل قول:
m1530
میشه لطفا سریعتر جوابمو بدین چون به زودی زود قصد خرید دارم
ممنون