دوست عزیز وارهد یکم گیر داره که البته طبیعی هست هرچی باشه کریسیس مال 2007 هست و وارهد مال 2008 البته اینم بگم خیلیا معتقد هستند وارهد بهینه سازی گرافیکی شده ولی من چیزی ندیدمنقل قول:
در کل کریسیس یه مشکل واقعا بزرگ داره اونم اینه که برادران یرلی از فلسفه گیم فرسنگ ها فاصله دارند و واقعا باید بهشون یکی اطلاع بده که یه کاری کنن که وقتی شما بازی رو تموم می کنید مثله من 2 دقیقه بعدش بازی رو آن اینستال نکنید همین cod 5 که اصلا ازش خوشم نیومد اومده کارت گذاشته که توی هر مرحله باس پیدا کنی یکیشون رو البته هنوز کشف نکردم که توی آنلاین مود چه مزیتی دارند ولی توی cod 4 وقتی 30 تا لپ تاپ پیدا می کنی گلوله ها رو بی نهایت میکنه این جور خلاقیت ها توی کریسیس وجود نداره اینکه وقتی بازی رو تموم می کنی بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته ضد حال ترین چیزی هست که من فقط از ea سراغ دارم درست مثله بازی هری پاتر جام آتش و محفل ققنوس که بعد تموم شدن چیزی رو به عنوان جایزه و سورپرایز برای آدم در نظر نمیگیره ولی توی بازی هایی مثله re این مسایل رعایت میشه و من رعایت این گونه مسایل از طرف سازنده های بازی رو میذارم احترام به حق گیمر ولی ea متاسفانه این جور احترام گذاشتن ها سرش نمیشهکریسی میتونست مود های بیشتری داشته باشه ولی این فکر ها عجیبه که به فکر اروپایی ها نمیرسه چیزی که ما بیشتر از ژاپنی ها و آمریکایی ها این ابتکار عمل ها رو سراغ داریم البته کریسیس یه بازی فوق العاده جذاب هست و به لحاظ گرافیکی قابل تقدیر گذشته از اینها جریان و داستانی که داره پیگیری میکنه واقعا جالب هست ولی در قالب یک گیم مشکلاتی رو که عرض کردم رو داره و امیدوارم توی کریسیس بعدی شاهد این تغییرات باشیم. موفق و گیمر باشید