سلام
من از نسخه 11 استفاده میکنم
برای این نسخه هم Download manager بسازید
Printable View
سلام
من از نسخه 11 استفاده میکنم
برای این نسخه هم Download manager بسازید
مال منم همین مشکل رو داره .
بی خیال این روزا 2تا آنتی ویروس درس حسابی پیدا نمیشه ...
راستی یکی آخرین ورژنش رو بزاره .....
دوستان اینم جدیدترین ابدیتهای مکافی با اپدیت مداوم و روزانه .
امتحان کنید پشیمان نمیشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کسی میدونه من McAfee Engine5 رو نیاز دارم کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد.
دوستان لینک McAfee VirusScan Enterprise 8.5i از کار افتاده برای هرکی مقدور یک جای آپلود کنه که بشه با
دانلود منجر گرفت
ممنون میشم .
فعلا بهترین محصول مکافی برای ایران همن و نسخه 8 ان است .
البته به نظر من.
سلامنقل قول:
لینک زیر فعلا سالمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی قابلیت Resume نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
McAfee VirusScan Enterprise 8.5i
Pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/5646276/DVTBal120106.rar.html
Size=19.9 MB
سلام.اينم لينك داونلود اخرين آپديتهاي macafee براي تماميه ورژنها.نقل قول:
اينم نمايي از صفههنقل قول:
همانطوري كه همه شما دوستان عزيز ميدانيد شركت Mcafee كه توليد كننده محصولات امنيتي براي كامپيوترهاي شخصي است IP هاي مربوط به ايران را مسدود كرده است و شما از داخل ايران قادر به Update كردن محصولات آن نخواهيد بود و البته امكان دانلود Update ها هم نيست. ما براي اينكه تا حدي مشكل دوستان را حل كرده باشيم تصميم گرفتيم فايلهاي Update نرمافزار Mcafee VirusScan را در اينجا قرار دهيم.بنابراین همیشه آخرین آپدیتهای مک آفی را میتوانید در این بخش بیابید.لینک این قسمت نیز همواره ثابت خواهد بود و ما با آمدن آپدیتهای جدید این پست را ادیت میکنیم.
1- روش نصب فايلهاي exe :
اين فايلها به صورتexe خواهند بود و بعد ازدريافت كردن فايلexe را اجرا نماييد تا بانك اطلاعاتي ويروسهاي نرمافزار Update گردد.با اين فايل قادريد تمام ورژنهاي نرمافزار Mcafee VirusScan شامل نسخههاي 8 ،7 و … را بروز نماييد.
2- روش نصب براي ورژن2005 و 2006 :
در صورتي كه شما از اين نسخه استفاده ميكنيد قادر به نصب فايلهاي exe نخواهيد بود و بايد نرمافزار را به صورت دستي آپديت كنيد.فايل zip مورد نظر را بگيريد و پيس از extract آن تمام فايلها را در شاخه C:\Program Files\McAfee.com\VSO\Dat\45xx كپي نماييد تا فايلهاي جديد برروي فايلهاي قديمي Overwrite شوند.در صورتي كه McAfee را در محل ديگري نصب كردهايد آدرس بالا را متناسب با آن تغيير دهيد.بعد از Update در برنامه McAfee SecurityCenter و در بخش virusscan در مقابل عبارت DAT Version بايد شماره آخرين فايلي را كه دريافت كردهايد ببينيد.
هميشه سعي ميكنيم آخرين فايل آپديت را در اينجا قرار دهيم.
3- روش نصب براي ورژن2007
متاسفانه به علت تغییر ساختار فایلهای DAT در نسخه 2007 امکان آپدیت این نگارش به صورت آفلاین و از طریق فایلهای زیروجود ندارد و تنها می توان آنرا به صورت آنلاین آپدیت کرد.
آخرين بروزرساني: شنبه 16 دی 1385 / 4933dat/06 January 2007
نقل قول:نسخه MCAFEE VIRUSSCAN PLUS 2007 رو خريدم 1800 تومان كه اخرين آپديتهاشم در ادرسي كه در پست قبلي كذاشتم رايگان ارائه مشه .اونوقت بريم آپديتاشو از اين سايت به مبلغ 4000 تومان بخريم؟؟؟؟خنده داره نه؟؟؟نقل قول:
Batman جان این برنامه رو خودت نصب کردی موقع نصب دو تا ارور میده .
عکسشو میذارم نگاه بنداز .
وقتی update now رو هم میزنی یک ارور دیگه میده.
خیای ضد حاله با این اینترنت چوب سوز این همه وقت بذاری. اخرش هم اینطوری جواب نده.