سلام اشكان جان
ممنون از شما
من اين صفحه رو ديده بودم و نرم افزار رو هم دانلود كردم . . . !
اما اين نرم افزار فايل رو بصورت exe ذخيره ميكنه . من دنبال برنامه اي هستم كه تركيب دو فايل رو بصورت jpg ذخيره كنه
ممنون از شما
Printable View
سلام اشكان جان
ممنون از شما
من اين صفحه رو ديده بودم و نرم افزار رو هم دانلود كردم . . . !
اما اين نرم افزار فايل رو بصورت exe ذخيره ميكنه . من دنبال برنامه اي هستم كه تركيب دو فايل رو بصورت jpg ذخيره كنه
ممنون از شما
سلام حميد جان...نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
شما موقع save كردن يا در properties يك فايل مي توني اسم (و فرمت) اون رو تغيير بدي...
مثلا موقعي كه با Magic PS كار مي كنه ... موقعي كه سرور رو مي خاي بسازي اونجا كه مي گه با چه اسمي سيو كنم به جاي اينكه بگي mypic.jpg.exe يا Mypicutre.exe مي توني به راحتي بزاري mypic.jpg...
موفق باشي. :)
سلام
اين علامت موبايل كنار اي دي(ID) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه چيه؟
مرسي
سلام....نقل قول:
نوشته شده توسط mska
يعني اينكه طرف داره با تلفن (عكس موبايل) صحبت مي كنه!
البته توي ياهو كه به هيچي نمي شه اعتماد كرد! :evil:
شما اين گزينه رو مي توني از توي status براي خودت بزاري... گزينه On The Phone بود فكر كنم.
اشکان جون لازم اون برنامه هکو آموزش ها رو بریزم اینجا یا نه؟
شما بوسیله این برنامه می توانید کل سیستم قربانی را در دست بگیرید .ضمنا این برنامه و برنامه های دیگری که می گویید کار نمیکند در هنگام اجرا باید آنتی ویروس خودتان را غیر فعال کنید و بعد برنامه را فعال کنید برنامه ی magic هم به همین صورت هست .
۷۳۱.۹کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از این برنامه شما می توانید فایل ها را تروجانی کنید و برای یم آیدی در یاهو سنجر بفرستید و پسورد و... را ازش بگیرید
۴۳.۱ کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SPLeecherv2
دوستان عزیز شما بوسیله ی این نرم افزار می توانید ------ سبز پیدا کنید در پست بعدی یک برنامه برای ویسی کشی در روم می گزارم که با ------ کار کند و شما هم ------ هاتون رو از همین برنامه بگیرید
۲۰۶ کیلوبایت
این برنامه یکی از قویترین و سریعترین برنامه ها برای پیدا کردن ------ میباشد
۳۲۵.۹کیلوبایت