سلام دوستان گل من؛ عمرتون مثل گل نباشه.
من از ابتدای عضویتم جزء به جزء آموزش ساخت ویندوز سفارشی رو دنبال کردم و تلاش کردم به جای دادن پست های بیهوده در زمینه کمک خواهی و گرفتن وقت گرانبهایتان، خودم مشکلاتم رو حل کنم. کمابیش هم موفق شدم. اما یه سری مشکلاتی دارم که هرکاری می کنم نمی تونم باهاشون کنار بیام. به اینجام ( بالای گلوم ) رسیده !!!:41:
نخست اینکه من فایل بوت رو با یاری فتوشاپ و با بهره گیری از پالت ویژه فایل بوت، ویرایش کردم. اما بعد از ذخیره بجای این که مثل اول سیاه باشه شد سیاه و سفید !!!:13: در طول نصب فایل NTkrnlmp.exe درست کار کرد و بوت رو درست نشون داد. اما وقتی کار به ری استارت پایانی و بوت از فایل اصلی ntoskrnl.exe می رسه، به جای اینکه عکس بوتم نشون داده بشه، عکس پیش فرض خود ویندوز نشون داده می شه... :13:بعد هم گیر می کنه و بالا نمیاد
دوم اینکه من با یاری برنامه sfx maker کدهای سایلنت رو پیدا می کنم و برای برنامه ها استفاده می کنم. در خود محیط ویندوز خیلی بی سر و صدا نصب می شن اما وقتی می خوان توی محیط نصب ویندوز، نصب همزمان بشن 1000 تا پیغام خطا میاد !!!:18: از ارور عدم اجرای فایل های نصبی تا عدم دسترسی به فایل rundll32 !!!:18:
دیگه نمی دونم چه کار کنم.:41:
ناگفته نمونه که من از برنامه vitural pc برای شبیه سازی کامپیوتر و نصب ویندوز استفاده می کنم.