نقل قول:
شما فكر كنم دو سطر اخر بيام قبلي را نخوانديد بحث msconfig و برنامه bootvis كه ساخته خود microsoft است[/quote]
Printable View
نقل قول:
شما فكر كنم دو سطر اخر بيام قبلي را نخوانديد بحث msconfig و برنامه bootvis كه ساخته خود microsoft است[/quote]
اين مشكلات معمولا براي dial up connection وجود داره وعوامل زيادي هم دخيل هستند ممكن مشكل از isp باشه ميتوني isp ديكه اي را امتحان كني ممكن از خطوط تلفن باشه ممكن در معرض noise باشينقل قول:
اما كاري كه ميتوني بكني يكي idle time مودمت را جك كن يكي هم driver را دوباره نصب كني يا upgrade كني يه scan هم براي spyware و virusبكن
اما البته به نظر من روي dial up اصلا بحث ---- اونم با اين سرعتها منتفي جرا كه secure ترين connection به سمت internet همين dial up است من خودم نه firewall دارم نه antivirus شايد در سال 2 يا3 بار دجار virus يا spy يا جندتايي cookie بشم
چرا خوندم ولی من زیاد برنامه start up نداشتم ...نقل قول:
در ضمن یه توضیحی رو اضافه کنم که بوت شدن ویندوزم حدود 2 دقیقه طول میکشه و بعضی مواقع هم در هنگام بوت ری استارت میشه !
برنامه bootvis را امتحان كن با اين برنامه ميتوني boot process را trace كني تا مشخص بشه مشكل از كجاستنقل قول:
احتمال داره يه جيزي تو load شدن windows داره cpu يا ram را ميخوره bootvis فرايند boot را به صرت نمودار مثلا براي cpu نشان ميده مثلا اكه براي يه مدتي cpu روي 100% باشه ميتوني حتي فايلهايي كه تو اون لحظه load ميشند را ببيني و همجنين cpu usage مربوط به هر file را انوقت ميتوني بكي دقيقا جه فايلي اعم از system file يا driver مشكل داره
با سلام...
می خوام ببینم اگه همیشه کامپیوتر رو با Hibernate به جای Turn Off خاموش کنم چیزی نمی شه؟
ممنون...
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه هیچ مشکلی پیش نمی یاد . و ضرری هم ندارد .
در Hibernate هم عملا کامپیوتر خاموش می شود با این تفاوت که قبل از خاموش شدن ، اطلاعات Memory بر روی Hard Disk ذخیره می شود تا هنگام روشن شدن کامپیوتر ، آن اطلاعات از روی Hard Disk به Memory انتقال یابد .
موفق باشید .
من این برنامه bootvis رو دانلود کردم یه بار هم گزینه optimize رو زدم ولی تاثیری تو سرعت بوت نداشت کاره دیگه ای هم باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟
mke عزیز شما گفتید : اما كاري كه ميتوني بكني يكي idle time مودمت را جك كن ...
اما ...
idle مودم رو از کجا می تونم چک کنم؟ و چه کاربردی داره؟
می شه بیشتر در این مورد توضیخح بدی؟
یه مشکل وجود داره و نمیدونم که چجوری باید بدون اینکه وارد سیستم عامل ویندوز بشم بتونم یه درایو رو فرمت کنم؟؟؟؟:13:
ممنون از جوابتون...نقل قول: