سلام،نقل قول:
اگه بتونی یک نمونه در این باره بذاری که دیگه خیلی خوب میشه! اگه نه بگو که اون عبلرت مورد جستجو چیه ، در چه نوع فیلدی قرار داره و اینکه چه جوری اونو جستجو میکنی؟
Printable View
سلام،نقل قول:
اگه بتونی یک نمونه در این باره بذاری که دیگه خیلی خوب میشه! اگه نه بگو که اون عبلرت مورد جستجو چیه ، در چه نوع فیلدی قرار داره و اینکه چه جوری اونو جستجو میکنی؟
سلام به همه دوستان
من دارم يه صندوق وام درست مي كنم - جداولش رو تموم كردم ولي توي query نوشتنش مشكل دارم
اول جداول رو براتون مي نويسم :
فيلدهاي جدول مشخصات فرد وام گيرنده :
شماره(كليد اصلي)-نام-تاريخ تولد-مبلغ وام-مبلغ قسط پرداختي در هر ماه و...
فيلدهاي جدول پرداخت قسط در هر ماه:
كد پرداختي(كليد اصلي)-شماره(كليد فرعي از جدول مشخصات)-نام-مبلغ پرداختي ماهانه
پرداختي هاي هر افراد در هر ماه در جدول پرداخت قسط وارد مي شود.
سوالم اينه كه من مي خوام يه query بنويسم كه مانده پرداخت يك فرد را محاسبه كند - بايد پرداختي هاي هر فرد رو با هم جمع كنه(از جدول پرداخت قسط) و از مبلغ وام(از جدول مشخصات) كم كنه .
ممنون
سلام
من دوتا فرم(با دوتا تیبل مجزا) درست کردم هر کدوم ورودی های مجزای خودشو داره و فقط میخام شماره فرم ها (هر دوتا) یکی و پشت سر هم باشه
چیکار کنم؟؟
یه مشکل اساسی
من چندتا report طراحی کردم(سایز آ 5)
ولی میبرم رو یه سیستم دیگه همش بهم میخوره
چیکار کنم؟؟؟
سلام
با تشکر فراوان خیلی مورد استفاده قرار گرفت
سلام
با تشکر
در سایت هرچی گشتم نبود ولی اینجا بود
سلام،نقل قول:
به نظر ساده میاد ولی لطفا یه دیتابیس نمونه بذارید تا جواب رو اونجا به شما بدم (فعلا حس درست کردن دیتابیس رو ندارم). اما فکر کنم با تابع DLookup و DSum بشه کار رو تموم کرد.
با سپاس!
سلام،نقل قول:
منظور از "شماره فرم ها" چیه؟ یعنی مثلا شماره در فیلد ID اونها ؟ اگه آره خب میشه اونا رو بصورت دستی وارد کرد و نه AutoNumber.
میشه ببینیمشون؟نقل قول:
یه مشکل اساسی
من چندتا report طراحی کردم(سایز آ 5)
ولی میبرم رو یه سیستم دیگه همش بهم میخوره
چیکار کنم؟؟؟
چندتا report که روی سیستم خودم توی page setup >> margispage همشو صفر میدم ولی وقتی روی یه سیتم دیگه امتحان میکنم همشون تغییر کردن و وقتی میخام صفرشون کنم صفر نمیشن(صفر مدیم بعد ok دوباره میارمش همون طوریه)
والا نمیدونم ... !نقل قول: