وحید جان ممنون
نه، فرگوسن میدونه چی میگه، اگه حتی بگه نیاز نداریم یعنی نداریم.(روز اولی که رونالدو رو گفت میخریم تو میشناختیش؟ فوقش 2 ماه نبود که شناخته بودیش)
وحید جان ممنون
نه، فرگوسن میدونه چی میگه، اگه حتی بگه نیاز نداریم یعنی نداریم.(روز اولی که رونالدو رو گفت میخریم تو میشناختیش؟ فوقش 2 ماه نبود که شناخته بودیش)
خبرگزاري فارس: پل ارتباطي كالدرون به محل كار مالكان امريكايي منچستر يونايتد در نيويورك، راه را براي خريد مهاجم پرتغالي اين تيم هموار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برادران گليزر كه برخلاف فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد مشكلي با انتقال كريستيانو رونالدو به رئال مادريد ندارند، به باشگاه اول اسپانيا چراغ سبز نشان داده اند.
طبق قانون، سرمربي منچستر حق دخالت در امور انتقال بازيكنان و تصميم گيري هاي كلان مديريت را ندارد.
اگر پيش بيني كالدرون مديرعامل رئال مادريد در اين باره درست باشد، فرگوسن شكست سنگيني را برابر رئال مادريد متحمل مي شود.
رونالدو همراه نامزد خود اين روزها در سواحل ليسبون، ميامي و جزاير قناري در حال استراحت و جهانگردي است.
گلیزر ها وقتی اومدن منچستر میخاستن فرگوسن رو اخراج کنن. مردم ریختن جلوی باشگاه که غلط کردین!
اونا هم گفتن غلط کردیم!
فرگوسن خودش تصمیم میگیره. ولی به نظر من منطقیه که 100 میلیون بگیرن رونالدو رو بفروشن.
چون پارسال که دو تا جام بردن 54 میلیون سود خالص گیر منچستر اومد. حالا با فروش یه بازیکن همون قدر سود میکنن.
ولی امیدوارم اگه میخان بفروشنش به رئال نفروشنش.چون حیف رونالدوست که در 24 سالگی فوتبالش از بین بره!
بدنش به بارسا.
-----------
ولی تصمیم نهایی با فرگی است.
1- 100 میلیون نه 85 میلیوننقل قول:
ولی امیدوارم اگه میخان بفروشنش به رئال نفروشنش.چون حیف رونالدوست که در 24 سالگی فوتبالش از بین بره!
بدنش به بارسا
2- هیچ باشگاهی بغیر از رئال همچین پولی نداره پس میاد رئال
3- به نظر شما نیستر روی اومد رئال خراب شد؟ یا در فصل اول آقای گل شد
عزیز من دیویدو مثل اینکه فصل پیش یادت رفته هنوزم مسئولان رئال حسرتشو میخورن....
ولی به هر حال رونالدو فرق داره چون جوونه رئال روش کلی سود میکنه بعدش اگه برا تیم مفید نیود فروخته میشه با یه قیمت نجومی
رونالدو زانوش رو داده عمل کنند. و بازیای پیش فصل تا قبل از بازی با نیوکاسل رو از دست داد
رونالدو: چارهاي غير از عمل جراحي ندارم
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد گفت: نمي توانم درد مصدوميت را تحمل كنم و چارهاي غير از قرار گرفتن تحت عمل جراحي ندارم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، كريستانو رونالدو اظهار داشت: ماهها است درد مفصل را تحمل ميكنم. اين درد از زماني كه چند ماه قبل در ليگ برتر مصدوم شدم، هر روز از روز قبل بيشتر شد، بطوريكه پس از مسابقات يورو 2008، مرا ناچار ساخت به عمل جراحي تن در دهم.
وي گفت: با توجه به صحبتهاي پزشكان، به خاطر اين عمل حداقل شش هفته دور از ميدان هستم. اميدوارم با اين دوري، از جريان فوتبال خارج نشوم و خيلي سريع بتوانم به شرايط ايدهآل بازگردم.
اين اتفاق ناخوشايند در زندگي مهاجم پرتغالي در حالي روي مي دهد كه منابع خبري در روز شنبه(امروز) از حضور قريب الوقوع اين بازيكن در ازاي 85 ميليون يورو به تيم رئال مادريد و ترك منچستريونايتد خبر دادند.
انتهاي پيام/
به رغم توافق ضمني رئال و مهاجم پرتغالي
فرگوسن: رئال در مورد رونالدو همانند آماتورها عمل كرد
خبرگزاري فارس: مدير مربي تيم منچستر يونايتد گفت: در فوتبال حرفهاي سطح انتظارات از باشگاههاي مطرح بالاست. اما متاسف هستم برخي باشگاهها در اين حد و اندازه ظاهر نشده و همانند آماتورها عمل ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن روز گذشته در برنامهاي تلويزيوني اظهار كرد: يكي از حاشيههايي كه در اطراف منچستر وجود دارد، بحث علاقه مادريدي ها نسبت به كريستانو رونالدو است. آنها مثل خيليهاي ديگر، خواهان اين بازيكن هستند.
وي ادامه داد: چنين شور و اشتياقي غيرعادي نيست؛ اما نحوه رفتار باشگاه اسپانيايي در اين قضيه از نظر من غيرعادي و آماتورگونه است.
اين اظهارات سرمربي منچستريونايتد در حالي عنوان مي شود كه مطبوعات امروز (شنبه) اسپانيا خبر از توافق 85 ميليون يورويي رئال مادريد و كريستانو رونالدو داده اند.
به رغم توافق ضمني رئال و مهاجم پرتغالي
فرگوسن: رئال در مورد رونالدو همانند آماتورها عمل كرد
خبرگزاري فارس: مدير مربي تيم منچستر يونايتد گفت: در فوتبال حرفهاي سطح انتظارات از باشگاههاي مطرح بالاست. اما متاسف هستم برخي باشگاهها در اين حد و اندازه ظاهر نشده و همانند آماتورها عمل ميكنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اخبار فوتبال جهان، سر آلكس فرگوسن روز گذشته در برنامهاي تلويزيوني اظهار كرد: يكي از حاشيههايي كه در اطراف منچستر وجود دارد، بحث علاقه مادريدي ها نسبت به كريستانو رونالدو است. آنها مثل خيليهاي ديگر، خواهان اين بازيكن هستند.
وي ادامه داد: چنين شور و اشتياقي غيرعادي نيست؛ اما نحوه رفتار باشگاه اسپانيايي در اين قضيه از نظر من غيرعادي و آماتورگونه است.
اين اظهارات سرمربي منچستريونايتد در حالي عنوان مي شود كه مطبوعات امروز (شنبه) اسپانيا خبر از توافق 85 ميليون يورويي رئال مادريد و كريستانو رونالدو داده اند.
باشگاه رئال مادريد از اواخر فصل گذشته بحث خريد رونالدو را مطرح كرد كه همين مسئله بارها مورد انتقاد مقامات منچستريونايتد قرار گرفت.
سلام خدمت همگی دوستان سرخ:
اقا ول کنید این حرفا رو ما نباید بخاطر یه بازیکن رابطه حسنه چندین ساله خودمونو از یاد ببریم منچستر و رئال همیشه با هم دوست بوده اند و هستند و خواهند بود و خییلی ها هستند که رئال و منچستر رو دوست دارند و ارزوشون اینه که این دو رو در فینال لیگ قهرمانان ببینند یکیش مثلا من که بنده هم رئال رو دوست دارم و هم منچستر رو و هم اینتر و این سه تا تیم همیشه خدا با هم خوب بوده اند و این را از انتقال بازیکنها و رابطه مدیران میشه فهمید و با دیدار کالدرون و گیل این بارابطه همچنان ادامه خواهد داشت ولی خوب گرچه خییلی انتقال جالبی هست ولی خوب من کریس رو با منچستر میشناختم و دوست دارم که در منچستر بماند و منچستر عزیز هم همچنان قدر گرچه با کریس و یا بی کریس قدر هست ولی خوب کلا دوست داشتم باز هم کریس بماند.
و از اینکه شاید دوستان رئالی من اینجا بحث راه انداخته و خاطر شما دوستان عزیز را مکدر کرده باشند عذر میخوام هنوز همگی ما در همهمه و سر وصدای این انتقال هستیم و امیدوارم با انجام ویا عدم ان همه چیز روال عادی خود را پی بگیرد.
یا حق