فابیو کاناوارو: بارسلونا برای من بی معنی هست
فابیو کاناوارو، مدافع تیم رئال مادرید، هرگونه توجه به بازی های تیم بارسا رو رد کرد
درمصاحبه با آس اسپانیا، فابیوکاناوارو اعلام کرد، اگر چه همیشه نیم نگاهی به بازی بعدی دارد، اما این نگاه هرگز برروی جدیترین رقیب آنها یعنی بارسلونا نبوده است.
"من فقط برروی پیروزی های رئال حساب باز می کنم" وی این حرف را درحالی زد که تصور اینکه به تماشای بازی براسا و سویا مینشیند را ردکرد.
" اگه ما تمام بازی ها راببریم، قهرمان خواهیم شد، این تمام چیزیست که به آن فکر میکنم و فکرم رو به بارسا مشغول نمی کنم"
در حالت خنده : "رایکارد گفت ما عالی هستیم؟ ( این قسمت رو دقیقا نفهمیدم، فکر کنم منظور رایکارد این بود که بارسا فوق العاده هست! زرشک :31: ) اون یه مرد فوتبال است و میدونه که چطور فشار بیاره بر حریفش"
.
برگشت به مسیر بردن
تیم کاناوارا هفته ی پیش به آلمریا باخت، مدافع ایتالیایی توضیح می دهد:
" شاید دلیلش این باشه که بازی کردن در مقابل تیم های کوچک سخت تر هست." ( با تعجب )
" وقتی شما با بارسا، والنسیا، اتلتیکو ... بازی دارید، سرمیز که دارید غذا می خورید، به بازی فکر می کنید، با دوستتون حرف میزنید، اما فکرتون روی بازیست"
" وقتی حریف های ما، درمقابل مادرید بازی دارن، همیشه بهتربازی می کنند، درنتیجه باید برروی کارگروهی تمرکز کنیم، شاید ببازیم اما باید این میل رو در خودمون حفظ کنیم. همچین شکستی مارو قوی تر می کنه"
" عملکرد من در مقابل آلمریا ؟ ( دادن یه پمالتی به نگردو ) خوب من این فصل بهتر بودم، اما خوب گاهی جریان بد پیش میره، فقط اونایی که هیچ وقت تلاش نمی کنن، هیچ وقت شکست نمی خورن"
" راستشو بخواین من اصلا نگردو رو ندیدم. وقتی دیدمش، اون روی زمین افتاده بود! اما الان همه ی ما، هزینه باخت رو می دونیم"
" من هنوز هم انتقاد می کنم از خودم، با اینکه 34 سال سن دارم. من نیازی به خوندن روزنامه ها ندارم تا بفهمم خوب کار کردم یا نه! "
.
بهترین دفاع جهان
وی ادامه داد " مشکل اصلی ما مصدومیت های پیاپی هست... پپه یک مدافع خوش قد و قامت هست که میدونه چطور به هم تیمیش کمک کنه و بااون ارتباط برقرار میکنه و من ازش خوشم میاد. متزلدر و هاینزه هم خوب کار کردند. ما دفاع خوبی داریم"
" برای مثال، دفاع ما در مقابل بارسا، دراروپا مثال زدنی بود، راموس، پپه، هاینزه و خودم. وقتی شما بهترین دفاع جهان رو دارید، باید ببرید. ما به بارسا رفتیم، و بردیم."
پیش از این کاناوارا هم ملیتی خود، یعنی جی جی بوفون را بهتر از هم تیمی خود، ایکر کاسیاس می دانست.
"او یک تغییر دراماتیک بسیار سخت را امسال طی کرده، او همیشه شوت گیرخوبی بوده اما امسال، او به ما کمک می کنه، با ما حرف میزنه که بسیار عالی هست."
" اما بوفون برای سال ها یک پدیده بوده و یک بار جام حهانی را فتح کرده"
.
قدرت آغاز
کاناوارا این مطلب را هم اضافه کرد که شکست در مقابل آلمریا یک زنگ بیداری بود.
وی اضافه کرد " این میتونه یک مرحم باشه"
" مادرید عادت کرده که بگه، ما بردیم چون زیدان، رونالدو، بکام ... رو داشتیم - این قابل قبول نیست. اگر کوششی نباشه شما نمی برید، فقط مارادونا میتونه شب قبل مسابقه مست کنه، و بعد بیاد و بازی رو ببره! "
.
در آینده
سرآخر کاناوارا نگاهی به انتهای فصل و آینده انداخت.
" بازیکن رئال مادرید بودن برای من، یعنی همه چیز. پوشیدن این پیراهن به حدی باور نکردنیست که بگیم این باشگاه مهمترین باشگاه جهان هست."
" من تا پایان فصل دیگه با این باشگاه قرارداد دارم و بدون هیچ گونه پیش تفکری تا جایی که بتونم بازی خواهم کرد و اگر باز هم بتونم، بازی میکنم."
" روبینیو؟ من گفتم که اون اگه بخواد توپ طلا رو ببره، ما باید قهرمان لیگ قهرمانان بشیم..."
========================================
اوه! چقدر حرف زد این کاناوارو!!! خسته شدم اوقدر ترجمه کردم! اگه بد شد میبخشید!
منبع: سایت گل