ایول ! از اون موقع توی پروفایلتم نوید ، هی ریفرش می زنم آنلاین شی :دی بعدش دیدم replaying post داری می دی :دی دستور حمله رو دادی ! من رفتم تا نصف شب رد دد آنلاین بازی کنم :دی
Printable View
ایول ! از اون موقع توی پروفایلتم نوید ، هی ریفرش می زنم آنلاین شی :دی بعدش دیدم replaying post داری می دی :دی دستور حمله رو دادی ! من رفتم تا نصف شب رد دد آنلاین بازی کنم :دی
الان وصل شدم لایو . رد دد زدم . ظاهرا که هیچ مشکلی پیش نیومد !!
راستی یک سوال دارم. لیست بازی های فری لایو رو از کجا بگیرم؟ آخه پر بازدید ترین و پر امتیاز ترین و.. رو داره غیر از قیمت !! یک ساعت گشتم دو تا بازی پیدا کردم :دی
انشاالله که مشکلی پیش نخواهد اومدنقل قول:
در مورد بازی های Free هم یه سرچ بکن شاید پیدا بشه تو نت من اینارو بچه ها بهم گفتن منم به تو گفتم !
سلام دوستان چنتا سوال دارم اگه راه نمایی کنید ممنون می شم:
چند صفحه قبل یکی از کاربرا گفته بود که اگه پرو فایلو عوض کنیم یک ماه گلد رایگانه دیگه می ده...واقعا اینطوره؟؟؟
اگه بن شیم کنسول همون کنسوله منتها دیگه تو لایو نمیره درسته؟؟دستگامم هارد نداره...
اگه اکانت سیلور داشته باشم میتونم بازی کنم مثلا COD؟؟؟کلا COD بازی کردن تو لایو راحته یا باید مثل همیشه پول بسلفیم؟؟
برا بازی کردن هفته ای 10ساعت ADSL چند گیگ بگیرم خوبه؟؟ منظورم محدودیت دانلوده
بازی پچ شده از چه سایتی میگیرید؟؟؟یا اگه جای مطمئنی هم ولایتیای عزیز تو کرمانشاه سراغ دارن
مرحمت بفرمایند به اینجانب بگن اینجانب ممنون میشه...
اگه تکراریه به بزرگواریه خودتون ببخشید...
شما با هر کنسول میتونی 3 تا پروفایل بسازی که هر کدوم 1 ماه گلد رایگان دارننقل قول:
اگر بن شین کلا نمیتونین به لایو وصل شین
با اکانت سیلور نمیتونین بازی کنین . اگر گلد داشته باشین مییتونین تمام بازی هارو انجام بدین ببدون پرداخت پول اما جدیدا EA برای انجام بازی هاش به صورت آنلاین کد مخصوص برای فروش میزاره که اجباری هست خریدش .
آمار دقیق ندارم اما معمولا هر ساعت بازی اگر هاست نباشین بین 50 تا 60 مگ کم میکنه .
من یه سایت میشناسم که کارش درسته
Pinata.ir
اینم یه لیست از بازی های Free نمیدونم کامل هستش یا نه !
Aegis Wing
Totemball
Pinball FX 2
Hasbro Family Game Night
Yaris
Dash of Destruction
Hamr's Way
Doritos Crash Course
Hexic HD
راستی یه سوال فنی ! کال آو دیتی و هالو کلا پرید؟ یعنی دیگه نمیشه اصلا بازی کرد؟؟؟؟ :41: خب اگه مایکروسافت بازی های جدیدشو هم این طوریکنه چی؟؟
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
یعنی سه ماه می تونی گلد داشته باشی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما با هر کنسول میتونی 3 تا پروفایل بسازی که هر کدوم 1 ماه گلد رایگان دارن
بازی ها با پچ اجرا شدن اما برای لایو مشکل دارن باید صبر کرد تا درست بشننقل قول:
آره با هر پروفایل 1 ماه
پس اگه سه ماه میشه استفاده کرد پس چرا کسی چیزی نگفت؟ بابا این چیزا رو بگید همه فکر می کنن 1 ماه مجانی هست :دی
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
ایول پیناتا هم گذاشته داستان این آپدیت چیه ! :
دو قسمته ها! قسمت دومش یادتون نره ! من که اولش 3 دور سکته زدم ، خبر خوششو خوندم حالم خوب شد :دیکد:http://www.pinata.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=42
خُب چه فایده داره هر بار یه پروفایل جدید باسزی همه چیزت 0 میشه مشکلی با این موضوع نداری ؟نقل قول:
با این خبری که pinata.ir گذاشته پس دیگه با خیال راحت بریم لایو بازی کنیم؟