دوستان یه سوال برای من پیش اومده.
این هندزفری چکشیه گوشیا چطوری میذارین تو گوشتون.من هر کاری کردم نمیشه.کسی تو بازار هندزفری تو مایه گوشیا سونی اریکسون ندیده که به A1200 بوخوره.
Printable View
دوستان یه سوال برای من پیش اومده.
این هندزفری چکشیه گوشیا چطوری میذارین تو گوشتون.من هر کاری کردم نمیشه.کسی تو بازار هندزفری تو مایه گوشیا سونی اریکسون ندیده که به A1200 بوخوره.
اگه منظورت هندزفری همراه گوشیه که تو گوش منم نمیره فکر کنم واسه گوش فیل ساختن!!:27:نقل قول:
سلام ممكنه در موقع دانلود فايل 51 مگي فلش اين فايل توسط كامپيوتر كامل دريافت نشده يا چيزي شبيه به اين توصيه من اينه كه فايل فلش رو دوباره بگيري و از نو گوشي رو فلش كنينقل قول:
در ضمن دوست من من در اوايلي كه بحث فلش توي اين كلوپ باز شد در مورد عواقبش هم توضيح داده بودم اي كاش يه كم به قول حضرتعالي داستان حسين منو هم گوش داده بوديد:41:
واسه من هم همينطورهنقل قول:
سلام اين موضوع قبلا هم از طرف تعدادي از دوستان هم مطرح شد كه راي نياوردنقل قول:
اگه به صفحه هاي قبلي مراجعه كني علت اون هم ميفهمدي
همه با هم متحد باشم بهتره از اينكه دو دسته بشيم
اين موضوع باعث انحلال هر دو تاپيك ميشه
باز هم تصميم با خودتونه
يا علي
آقا من امروز علا ئدين بودم،اين گوشی خيلی کم شده من فقط يک جا ديدم،اونم با گارانتی متفرقه 320 توماننقل قول:
اگه بتوني تبديل سوكت سوني اريكسون(سري دبليو) به موتو رو گيربيار چرا نشهنقل قول:
منظورم همون فيش انتهائي سوني هستش كه از موتو بزرگتره
سلام
اگه کسی سوالی در باره نرم افزارهای این گوشی داره بپرسه ، سعی میکنم جواب بدم.
به نظر من که هندز فریهای خوبیه هم صدا هم کیفیت . بر عکس من با وایر فونهای سوزنی سونی اریکسون کنار نمیام هی از گوشم پرت میشه بیرون :31::31: ولی اینا قالب گوشمهنقل قول:
جیگر من خودم اولین کسی بودم که با تفکیک این تاپیک به چند تا مخالفت کردم:31: ولی حالا دونبال راهی میگردم واسه تخصصی شدن تاپیک چون به عقیدهی من بحث های اصلی تو حرفای الکی (البته یه دفه به دوستانی که حرف الکی میزنن بر نخوره :18:) گم میشه :46:نقل قول:
سلام اين موضوع قبلا هم از طرف تعدادي از دوستان هم مطرح شد كه راي نياورد
اگه به صفحه هاي قبلي مراجعه كني علت اون هم ميفهمدي
همه با هم متحد باشم بهتره از اينكه دو دسته بشيم
اين موضوع باعث انحلال هر دو تاپيك ميشه
باز هم تصميم با خودتونه
يا علي